Menu
EUR

Dames Jacks

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven

54 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 54

Dames Jacks online bij Van Dort Mode

In een tussen seizoen als de herfst of de lente is een jack heerlijk om te dragen. Niet te warm, niet te koud en niet te zwaar. Je wilt niet te warme stoffen of materialen dragen en je wel stylish en comfortabel voelen. Een bomberjasje of een denim jack doet het altijd goed. In jacks zijn altijd vele verschillende soorten en modellen te vinden. Houdt ook rekening met vele prints en kleuren die elk seizoen voorbij komen. Op Vandortmode.nl hebben wij een mooie collectie met merken als jacks van Arma en jasjes van Marc Cain.

Vandortmode.nl - shop jacks van onder andere 10Days - Arma - Essentiel Antwerp - Marc Cain Collections - Marc Aurel - Stand 

 

Bomberjacks

Een bomberjasje is heerlijk voor in het voorjaar en de zomer! Licht van gewicht, kort en stoer - draag hem over je outfit en je bent good to go. Als je het 's avonds koud krijgt, houdt een bomberjack je lekker warm. Shop bij ons bomberjasjes van Pinko en Marc Cain. Met een bomberjack komt je stoer voor de dag en de meeste bomberjasjes hebben zakken, ook handig! Bomberjacks zijn er in vele uitvoeringen, vaak met leuke prints en materiaal mixen - hierdoor is jouw look altijd uniek en komt je stylish voor de dag! 

 

Denim Jacks 

Ook een spijkerjasje is ideaal voor in het voorjaar. Ook zijn denim jacks helemaal in dit seizoen. Je ziet ze in alle kleuren - denim blauw, zwart, wit en met borduursels of pailletten. Met de verschillende denim washes maak jij je outfit helemaal af. Shop bij ons spijkerjacks van 10Days. Spijkerjasjes komen voor in vele verschillende soorten, van kort tot lang, basic tot stoere spijkerjacks met gerafelde zomen en beschadigde plekken. Voor iedere look een spijkerjack! Een goede spijkerjas houdt je lekker warm op de koele zomer avonden.

 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »