Menu
EUR

10 Days Sweater

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven & 10Days Utrecht

56 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 56

Vind jouw 10 Days sweater bij Van Dort

10 Days is een modelabel afkomstig uit Amsterdam en draait om comfort, stijl en een gevoel van vrijheid. Het merk is stijlvast en daardoor is alle kleding makkelijk onderling met elkaar te combineren. Bij 10 DAYS kun je terecht voor chic of sportief, comfortabel of dressed up. Truien en vesten zijn ze goed in bij Ten Days! Elke collectie, oftewel Chapter, bevat truien en vesten in de kleuren en prints van het seizoen. In elk chapter vind je sportieve sweaters, zachte vesten en truitjes met korte mouwen. Ook de basic 10 DAYS sweater met het logo zit standaard in de collectie. Geheel volgens de stijl van 10 DAYS hebben de sweaters een lekker ruime pasvorm voor ultiem draagcomfort. Je zult altijd ultiem comfortabel zijn in een 10 DAYS vest. 

 

Het ontwerpen van een 10 Days sweater

10 DAYS maakt hun kleding niet voor een bepaalde doelgroep. Het merk richt zich op mensen met een specifieke mindset: Feel good, spiritualiteit en sportiviteit kenmerken deze gedachte. Het betreft een gevoel en een lifestyle. Het gaat bij 10 DAYS niet om labels, maar dat ze een lach op het gezicht van hun klanten toveren. Dit merk maakt unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Het label daagt je uit om items uit verschillende seizoenen met elkaar te combineren. De collecties zijn daarom tijdloos en toch in fashion. Omdat je dameskleding uit verschillende seizoenen gemakkelijk met elkaar combineert, blijf je verrassend uit de hoek komen met je kledingstijl. Ook kun je jouw kleding zo blijven herwaarderen. De focus van dit merk ligt op natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit, lange levensduur, onverwachte combinaties en details. 10 DAYS vindt fun en comfort van een sweater het allerbelangrijkst. Voor wie dan ook.

 

Vind hier jouw 10 Days trui of vest

Het motto van dit merk herken je direct in de kledingstukken van dit merk. Om het motto ‘Be unexpected or simple | never regular’ na te leven, reist het team van 10days de hele wereld over om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. De inspiratie die opgedaan wordt tijdens deze reizen wordt gecombineerd met globaal georiënteerde aspecten. In de designstudio in Amsterdam wordt dit vervolgens omgezet in nieuwe, verrassende ontwerpen. De stijl van 10days kan omschreven worden als simplistisch, stoer en comfortabel, maar tegelijkertijd vrouwelijk. Het motto: ‘Be unexpected or simple | never regular’ wordt doorgevoerd binnen alle collecties van dit eigenzinnige merk.

Op onze webshop vind je een van de grootste online collecties van 10days! Ook verkopen wij onze 10 Days collectie in onze winkel in Utrecht. In onze online shop kun je je favoriete 10 Days hoodie en daarnaast andere kledingstukken van 10days shoppen - wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt, wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling af te halen in een van onze winkels. 




Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »