Absolut Cashmere

Sorteer op:
Je hebt gekeken naar 24 van 31 artikelen Volgende producten

Duurzaam kasjmier van Absolut Cashmere

Caroline, een moeder met een druk leven, besloot de wereld van kasjmier te verjongen. Ze werkte met een groep die al 20 jaar gespecialiseerd is in kasjmier en werd geïnspireerd door haar dagelijkse leven en dat van haar team om moderne en levendige lijnen te creëren die met de tijd meegaan. Geraakt door de ecologische rampen die elkaar opvolgen, creëert Caroline in 2016 een collectie die kwaliteit, creativiteit en respect voor het milieu bevordert.

Door een Absolut Cashmere item te kopen, draag je bij aan ethische mode. Het merk streeft ernaar om de planeet dag na dag iets beter te maken. Daarom produceren ze alleen het allerbeste - wanneer een kledingstuk niet aan hun hoge eisen voldoet, wordt het gerecycled. De Absolut Cashmere geiten zijn gefokt in Binnen-Mongolië. Het gehele proces is in handen van het merk zelf - ze hebben een eigen productiecentrum. Hierdoor kunnen ze altijd toezicht houden of het produceren wel duurzaam gebeurt. 

Lokale fokkers oogsten de wol van de geiten in het voorjaar, vaak tussen mei en juni. In deze tijd van het jaar hebben ze geiten deze tegen de kou beschermende vacht namelijk niet meer nodig. De wol wordt verkregen door middel van kammen. 

Absolut Cashmere is online te bestellen bij Vandortmode.nl, maar ook te shoppen in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Onze stijl adviseuses voorzien u graag van advies om een mooie outfit van Absolut Cashmere samen te stellen, of juist om uw favoriete kledingstuk te combineren met een van onze andere mooie merken. Bestelt u op werkdagen online voor 15:00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft u het item de volgende werkdag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie - haal uw bestelling af in een van onze winkels. Wanneer u voor 15:00 bestelt, hangt uw item de volgende dag na 3 uur klaar in de winkel naar keuze. 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]