Essenza Homewear

Sorteer op:

Over Essenza Homewear

Essenza Homewear is ervoor gemaakt om jou het gevoel van thuis te geven, waar je ook bent. Essenza gelooft dat wanneer je je thuis voelt, je pas echt jezelf kan zijn! Essenza ontwerpt, produceert en distribueert al 60 jaar home & living producten, waarvan de homewear collectie slechts een klein onderdeel is. 

 

Shop Essenza Homewear bij Van Dort Bodyfashion

De items van Essenza Homewear zijn te koop bij Van Dort Mode. Van Dort Mode heeft een speciale winkel voor lingerie & bodywear, Van Dort Bodyfashion. Hier koop je homewear broeken, homewear shirts, toilettassen en badjassen van Essenza Homewear. Essenza Homewear valt onder ons standaard assortiment. Shop het loungewear van Essenza online bij www.vandortmode.nl of bij ons in-store in Bilthoven. Online bestellingen op werkdagen voor 15:00, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Zo heb je jouw item van Essenza de volgende dag al in huis! Of kom gezellig bij ons langs in de winkel en laat je adviseren.

 

Waarmee combineer ik de items van Essenza?

De items van Essenza draag je overal waar je het gevoel van thuis wilt creëren. Ga comfortabel naar bed met de pyjama's van Essenza en combineer ze met de badjassen van Hanro, Lady Avenue en Marjolaine. Maak de look af met pantoffels van American Dreams of Lord X Lillies. De badjassen van Essenza trek je aan over de pyjama's van Calvin Klein of Love Stories.

 

Zijn de items van Essenza Homewear duurzaam?

Essenza is continu bezig hun organisatie – en met name hun ontwikkel- en productietraject – verder te verduurzamen en hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen over alle schakels in de keten heen. Duurzaamheid moet een centraal thema in hun productieketen worden.

Om de hele textielbranche verder te verduurzamen moeten de krachten gebundeld worden. In 2016 heeft ESSENZA HOME daarom het Nederlandse Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend. Samen met bijna 70 partners - waaronder de Nederlandse overheid, vakbonden, brancheverenigingen en maatschappelijke organisaties zijn ze actief op zoek naar de eventuele risico's en misstanden in de productieketen en nemen ze maatregelen om die zoveel mogelijk te verhelpen of verbeteren.

Het Convenant richt zich op 9 thema’s, waaronder kinderarbeid, lage lonen, discriminatie en milieuvervuiling. Ook via de lokale partners van vakbonden en maatschappelijke organisaties wordt er (mee)gewerkt aan verbeteringen ter plekke.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]