De mooiste bikini tops voor dames

Sorteer op:

 

De mooiste bikini tops voor dames


Je ziet er deze zomer geweldig uit in een bikini top van Van Dort. Onze bikini tops zijn verkrijgbaar in setjes, maar je kunt sommige exemplaren ook los mixen & matchen. Je kunt verschillende bikini broekjes bij iedere top combineren waardoor elke dag een nieuwe look ontstaat. Zo hoef je minder in te pakken in je koffer. Mix en match verschillende stijlen met elkaar, zodat je er fantastisch uitziet aan het strand. 

Net als bij beha's zijn er ook verschillende soorten bikini tops. Zo hebben we padded en non padded bikini tops, voor als je wel of juist geen extra ondersteuning wilt. Voor extra support kun je bovendien ook een bikini top met beugel kiezen. Dit is met name ideaal voor bij de grotere cupmaten. De strapless bikini top geeft een atletische look, waardoor je schouders mooi uitkomen. Prachtig voor bij een zongebruinde huid! 

Kies de beste kleur bikini top voor bij jouw haar- oog en huidskleur om nog mooier uit te komen aan het strand. Heb je hier extra hulp bij nodig? Ga naar Van Dort Bodyfashion voor advies van onze stylistes. 

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]