Magali Pascal

Sorteer op:
Je hebt gekeken naar 24 van 34 artikelen Volgende producten

OVER MAGALI PASCAL

 

Het gelijknamige merk, opgericht in 2005, vernieuwt de klassieke Parijse stijl met eenentwintigste-eeuwse moderniteit. Magali Pascal-kledingstukken spelen met beweging en kracht, structuur en vloeibaarheid, en omarmen de eeuwige dualiteit van mannelijk en vrouwelijk, met sensualiteit en gemak. Het merk exploiteert vier resortboetieks in Bali, een flagshipstore in Sydney, Australië, en is internationaal voorradig in exclusieve boetieks en warenhuizen, evenals verzending naar meer dan 100 landen over de hele wereld. 

 

Magali Pascal, geboren en getogen in Parijs, studeerde in 2002 af aan de Ensad (Ecole Nationale Superieure des Arts Decoratifs). In 2005 lanceerde ze haar eigen label vanuit haar studio in Bali, Indonesië, en ontwierp ze haar eerste capsulecollectie. Magali verdeelt haar tijd tussen Parijs, Australië en Bali, met reizen en ontdekkingen als een kenmerkende bron van inspiratie voor haar collecties.

 

Ontdek de mode van Magali Pascal op Vandortmode.nl. Wij bieden gratis verzending aan bij bestellingen vanaf 75€ en betalen met Afterpay is mogelijk. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 s middags bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je hebt het pakketje dan de volgende werkdag al in huis. Ook in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven shop je de collectie dameskleding van Magali Pascal. Hier ben je bovendien welkom voor mode-advies van een van onze stylisten en voor tips waarmee je de gekochte kledingstukken kunt combineren. Kijk rustig online rond en vind het perfecte Magali Pascal item dat bij jou past!

 

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]