Menu
EUR

Dames Jeans

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven

Shop de mooiste jeans van merken als Cambio, 7 For All Mankind en Anine Bing bij Vandortmode.nl. Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Ga direct naar:

98 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 98

Dames Jeans online bij Van Dort Mode

Bij Vandortmode.nl shop je een grote verscheidenheid aan verschillende jeans. We verkopen jeans van Cambio -  7 For All Mankind - Lee - 10Days - IRO Paris - Yoga Jeans - Anine Bing - Maison Scotch - Marc Aurel - Marc Cain

Shop mooie jeans in donker, licht blauw of wit denim, met borduursels, parels, of een leuke print. Bovendien zijn ze een musthave in elke garderobe. Investeer in een goed paar denim en je blijft er eeuwig plezier van hebben. Denim is namelijk een van de meest slijtvaste materialen. In het modebeeld zien we tegenwoordig weer allerlei nieuwe manieren om jeans te combineren. Met mooie statement hakken, een getailleerde blouse en statement tas heb je een superhippe outfit. Ook zijn er tegenwoordig voor elke type lichaam goede jeans op de markt. Een flatterende vorm is immers erg belangrijk. Er zijn talloze verschillende lengtes in jeans, zoals enkel jeans, knie lange jeans, boven de enkel of gewoon lang, ze zijn er in alle lengtes. Ook qua wijdte zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden - superskinny jeans, skinny, slim, straight, flared, bootcut, wide leg, en boyfriend met de opties voor een lage, middelhoge, hoge en ultra hoge taille. Dan heb je nog painted, distressed of altered jeans en denim met printjes. Daarnaast heb je nog jeans die speciaal voor bepaalde lichaamsvormen ontworpen zijn en een 'shaping' effect geven. Ook de ontwikkeling van jeans en jeans stoffen maken nieuwe jeans soorten mogelijk - er zijn bijvoorbeeld nieuwe generaties elastische stoffen die de lichaamsvorm perfect volgen en een 'slimming' effect geven en daardoor elk type silhouette perfect doen uitkomen. Ook zijn er nieuwe technologieën binnen de denim wereld waardoor stretch broeken ultiem vorm vast blijven, en dus niet uitrekken na een paar keer dragen. Shop bij Van Dort Mode voor je nieuwe paar jeans! 

Shop Jeans online op Vandortmode.nl of kom naar onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Onze stijladviseuses voorzien je graag van advies voor je volgende paar jeans. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »