Marc Cain Schoenen

Sorteer op:

Marc Cain Schoenen online

Marc Cain Bags & Shoes is het submerk van Marc Cain dat schoenen en tassen ontwerpt. Ze ontwerpen pumps, sandalen, laarzen, enkellaarsjes en sneakers. Bij Van Dort Mode vind je altijd een collectie schoenen van Marc Cain. De laarzen en enkellaarsje van Marc Cain zijn altijd vrouwelijk en elegant. Wil je een stoerdere schoen, ga dan voor een sneaker of boot van Marc Cain. 

Bijna alle schoenen en kleding wordt in Europa geproduceerd, de meeste stoffen komen hier ook vandaan. Marc Cain als bedrijf is dan ook erg milieu bewust. Onderzoek en ontwikkeling zijn ook belangrijke onderdelen bij Marc Cain - hier wordt veel aandacht en tijd aan besteed. In de jaren 70 was Marc Cain het eerste modelabel met elektronische breimachines. Vandaag de dag bezitten ze hun eigen breiproductie, modeltechniek en naaiatelier om de kwaliteit en pasvorm te garanderen en innoveren. Kleding die gemaakt wordt in de Duitse productiefaciliteit wordt gekenmerkt met het label 100% Made in Germany. 

 

Marc Cain Shoes

Marc Cain is een label voor de zelfbewuste vrouw, die van vrouwelijke kleding en schoenen houdt en zich daarmee wil uitdrukken. Innovatie staat bij Marc Cain hoog in het vaandel. In hun collecties drukken ze dat ook uit - niet alleen in de stoffen en productie processen, maar ook in de ontwerpen. Ze willen een esthetisch innovatief en uniek merk zijn, en dat lukt ze ook. De collecties weerspiegelen de 'trends' losjes en ze creëren hun eigen stijl en klasse. De kledingstukken en schoenen van Marc Cain worden zo ontworpen dat ze makkelijk te combineren zijn met elkaar, en hierdoor zijn de kledingstukken en schoenen eindeloos door te dragen. Er worden veel verschillende materialen en kleuren met elkaar gecombineerd in de ontwerpen, door deze samen te dragen creëer je de koele, stijlvolle, typische look van Marc Cain. Alle schoenen en kleding van Marc Cain wordt ontworpen binnen een bepaald thema, waardoor de items naadloos op elkaar aansluiten en makkelijk met elkaar te combineren zijn. Zo vind je altijd makkelijk het juiste paar schoenen bij je outfit. 

 

Schoenen van Marc Cain kopen

Marc Cain Bags & Shoes is online te koop op Vandortmode.nl of in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Bestel je online op werkdagen voor 15:00, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in een van onze winkels naar keuze. De stijladviseuses in onze winkel staan voor je klaar om een mooi paar schoenen van Marc Cain uit te zoeken! 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]