Pretty You London

Sorteer op:

Over Pretty You London

 

Maak kennis met Pretty You Londen; een Brits bedrijf gespecialiseerd in luxe en eigentijdse ontwerpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Het verhaal begon met pantoffels en mondde uiteindelijk uit in nachtkleding en de nieuwste lancering van loungewear, denk aan tijdloze stijlen die gevoelens van elegantie en comfort oproepen. Ze creëren looks ontworpen door hun in-house hoofdontwerper, Rebecca.

De missie van Pretty You Londen: vrouwen helpen zich krachtig en comfortabel te voelen in de outfit waarin ze 's ochtends beginnen en 's avonds eindigen. Vrouwelijk, moeiteloos en draagbaar zijn de belangrijkste factoren die een rol spelen in het ontwerpproces, met regelmatige pasvormtests en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat je het gevoel hebt dat je nachtkleding, loungewear en pantoffels je in een geruststellende knuffel hullen. De inspiratie: ontspanning en vrede. 

Het merk is ook druk bezig met duurzaamheid. Pretty You London heeft uitdagende doelen gesteld om de impact op het milieu te verminderen. Er zijn Bamboo-, EcoVero- en Organic Cotton-productlijnen die de eerste stap zijn naar een volledig duurzaam merk. Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]