Studio AR by Arma

Sorteer op:
Je hebt gekeken naar 24 van 26 artikelen Volgende producten

Het ontstaan van Studio AR

De hoge kwaliteit waar Studio AR, sublabel van het merk Arma, om bekend staan, komen voort uit vakmanschap en een buitengewoon goede kennis van materialen en technieken. Dit wordt gebruikt in combinatie met hedendaagse styling en traditioneel maatwerk. Studio AR heeft productiefabrieken in Turkije, India en China en handelskantoren in Hong Kong en Istanbul. Op deze manier beheert Studio AR het gehele productieproces.

Het merk Arma werd gezamenlijk opgericht in 1985, met de focus op het ontwerpen en het maken van kledingstukken van leer, suede en shearling. De vader van de oprichters van Arma werkte vanaf het begin van de jaren ‘50 in Armenië als handelaar van dierenhuiden. Sindsdien gaf hij de kunst van het looien en verwerken van leer door aan zijn zonen.


Studio AR staat voor innovatieve designs

Het toegewezen ontwerpteam past hun onderscheidende vaardigheden toe op moderne stijlen- en pasvormen. Typisch Studio AR is de diversiteit die het merk in lederen materialen heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of het label kan het maken. Neem bijvoorbeeld de Naomi pants, die al een tijdje super populair is onder onze klanten. Deze Studio AR leren broek past vrijwel iedereen en zit heerlijk door de elastische tailleband. De broek is er al in verschillende kleuren geweest, van Strawberry tot groen.

Studio AR staat bekend om innovatieve designs, die het merk een onderscheidend karakter geven. Alle kleding is gemaakt met aandacht voor detail en een grote toewijding aan vakmanschap voor elk kledingstuk. Het merk heeft de familie altijd op de eerste plaats gezet, door zijn engagement om een label op te zetten met wederzijds respect.


De mooiste leren kleding van Studio AR

Het hippe maar luxe label wordt wereldwijd bij diverse retailers verkocht. Naast hun iconische leren broeken heeft Studio AR ook prachtige leren blazers, shorts van leer en stoere leren bikerjacks. Je kunt je hele garderobe uitbouwen met Studio AR. Naast de fantastische pasvorm en de draagbare maatvoeringen kun je Studio AR ook nog eens perfect combineren!

Draag een stoer, leren bikerjack bijvoorbeeld basic chic met een goed wit T-shirt en een vintage look jeans. Ook kun je een leren Studio AR shorts stylen met een grof gebreide trui en hoge cowboyboots. Wil je echt uitpakken? Ga voor een geheel pak! Zo hebben we de Strawberry blazer- en leren broek, die je perfect als set kunt dragen. Of pak eens uit met een leren broek in groen.

Bestel je Studio AR item bij Van Dort op werkdagen voor 15:00 en je hebt het pakketje de volgende dag in huis.

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]