Kiro by Kim

Sorteer op:

Kiro by Kim - een succesverhaal in luxe breisels

Kiro by Kim is wat je zou kunnen noemen een succesverhaal. Een verhaal dat een paar jaar geleden begon als een hobby toen Kim Chen grote sjaals begon te breien in allerlei gewaagde kleuren. Door voortdurend unieke ontwerpen te creëren, begonnen de bestellingen binnen te stromen en besloot Kim haar eigen label van exclusieve handgemaakte knitwear te lanceren. Kiro van Kim was geboren! Kiro by Kim zet een trend in grof breiwerk in Nederland en was de allereerste die deze maakte en verkocht. Kiro-breisels zijn geliefd bij veel celebs!

 

Alle breisels van Kiro by Kim zijn handgemaakt in Rotterdam, Nederland. Kiro by Kim is altijd trendy en gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige garens. De vesten zijn omkeerbaar en aan beide kanten te dragen. Alle breisels hebben een luxe uitstraling. Kiro by Kim knitwear is ook nog eens erg comfortabel en duurzaam!

 

 

Kiro by Kim bij Van Dort Mode

Op Vandortmode.nl en in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven shopt u de collectie van Kiro by Kim! Wij bieden gratis verzending aan bij bestellingen vanaf 75€ en betalen met Afterpay is mogelijk. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U heeft het pakketje dan de volgende werkdag al in huis! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling van Kiro by Kim af te halen in een van onze winkels

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]