Menu
EUR

10 DAYS Broeken

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven & 10Days Utrecht

51 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 51

 

Shop jouw nieuwe 10 Days jogger


Kende jij 10 DAYS al? Dit hippe label vindt haar oorsprong in Amsterdam. Het merk hecht veel waarde aan kleding die comfortabel zit, originele styling en vooral een vrij gevoel. 10 Days is stijlvast en hierdoor kun je alle verschillende items uit iedere collectie met elkaar combineren. Je kunt bij 10 DAYS terecht voor een chique stijl of juist een sportieve look met een 10 Days jogger. Wil je wat meer vrouwelijk of gekleed? Dan hoef je hierbij niet in te leveren op comfort.

Het merk werkt niet met collecties maar met de zogenaamde Chapters. Al deze Chapters zijn zo ontworpen dat je ze met elkaar kunt dragen. Voor het optimale comfort gaat het merk voor stoffen als katoen, linnen, fleece en mesh. 10 DAYS staat al jarenlang bekend om haar succesvolle broeken. In de collecties vind je namelijk veel variaties op de 10 Days broek, zoals ook de linnen broek, hippe shorts, 10 Days joggers en de fijnste leggings. Sportswear is juist heel erg geschikt om in je dagelijkse look te dragen!

10 Days staat bekend om hun joggers. Ieder seizoen komen deze weer terug in de prints en kleuren van het moment. Voor de vrouw die minder op trends richt, hebben we een mooie basics collectie van 10 Days. Hierin vind je tijdloze kleuren als navy, zwart, wit en grijs, en hele mooie basisstukken. Zoek je naar een sportlegging van 10 Days, dan vind je die in vrijwel ieder Chapter weer terug. Een echte all time favorite is de Yoga variant 10 Days legging. 

 

De unieke collecties van 10 Days joggers

10 Days staat bekend om haar veelzijdige collecties. Deze kleding is niet gericht op een specifieke doelgroep; iedereen kan het merk dragen. Er zijn tegenwoordig zelfs uniseks collecties bij 10 DAYS te vinden. Door hun kleding wil het merk de drager een gevoel van geluk, spiritualiteit en sportiviteit geven. Het gaat bij 10 DAYS dan ook niet om kleding waar een logo of label op zit, maar om een gelukkige klant en drager. Ieder kledingstuk van 10 DAYS is met de hoogste zorg geproduceerd van de mooiste stoffen. Er wordt veel aandacht aan de kwaliteit besteed. Ook kun je met ieder figuur en met iedere maat terecht. 

 

Shop 10 Days online of in onze winkel

Op onze webshop vind je een van de grootste online collecties 10 Days joggers! Ook verkopen wij onze 10 Days collectie in onze winkel in Utrecht. In onze online shop kun je alle kledingstukken van 10days shoppen - wanneer je op werkdagen voor 15.00 besteld, wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling af te halen in een van onze winkels. 



Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »