Dameskleding Chptr S

Dameskleding Chptr S

Sorteer op:
Je hebt gekeken naar 24 van 31 artikelen Volgende producten

CHPTR-S Damesmode online

Nieuw in ons assortiment: fashion van Chptr-S! Dit merk kennen jullie misschien al van hun lingerie, zij hebben zich nu ook gericht op damesmode. Hun eerste collectie genaamd 'Living in the Fast Lane' bevat veel sophisticated, city-chique items. We love it!

 

SS20 - living in the fast lane

Het motto achter de collectie is 'living in the fast lane' en de collectie is geïnspireerd op het urban, drukke leven van en de 'thrill' hiervan. Het is een collectie voor de moderne vrouwen die een statement willen maken. Draag de kleding van CHPTR-S en je bent een echte cool girl. 

Het merk CHPTR-S ontstond in 2017 als intimates lijn - lingerie met als motto 'strong, sexy & sophisticated'. De lijn werd opgericht door twee Nederlandse zussen - het merk representeerd de sterke band tussen vrouwen. De naam stamt van de nieuwe periode die de zussen samen in gingen door het oprichten van het merk, een nieuw chapter. Vandaar de naam Chptr S. Oprichters Valery & Daniek geloven dat je outfit niet compleet is zonder een leuk setje lingerie. Daar ontstond de inspiratie voor het opzetten van een lingerie lijn. 

Na een aantal succesvolle collecties was het tijd voor een nieuw hoofdstuk, oftewel CHPTR: ze breidden hun collectie uit met een kledinglijn. Deze lijn heette Back to Business en zat vol met prachtige casual chic items. De nieuwste collectie is geïnspireerd op het urban city life - de kledingstukken hebben namen als 'The Amsterdam Jumpsuit', 'The Madrid Blouse', en 'The Rome Dress'. Het merk groeit nog altijd in populariteit.

Wij verkopen Chptr S online maar ook in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Bestelt u online op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie in een van onze winkels. Onze stijladviseuses in de winkels staan ook altijd voor u klaar om een mooie set van Chptr-S met u samen te stellen, of een mooi item te combineren met een van onze andere merken

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]