Menu
EUR

Jassen

3 Producten
Toon:
Toon 1 - 3 van 3

GANNI jassen: Duurzaam, stijlvol en onmisbaar in je garderobe

De Ganni jassen, waar Scandinavisch design en duurzame mode samenkomen. Ganni, het toonaangevende Deense modemerk, heeft een collectie jassen die zowel stijlvol als functioneel zijn.

De oorsprong van Ganni jassen

Ganni werd opgericht in 2000 in Kopenhagen en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de modewereld. Onder leiding van Creative Director Ditte Reffstrup en CEO Nicolaj Reffstrup, heeft het merk een unieke stijl ontwikkeld die Scandinavische minimalisme combineert met gedurfde prints en speelse details. De jassencollectie van Ganni weerspiegelt deze filosofie, met ontwerpen die zowel modieus als praktisch zijn.

Duurzaamheid in Ganni jassen

Duurzaamheid staat centraal in de ontwerpen van Ganni. Het merk streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen door het gebruik van duurzame materialen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen. Daarnaast zet Ganni zich in voor transparantie in de productieketen en ethische productiepraktijken. Een Ganni jas is niet alleen een stijlstatement, maar ook een verantwoorde keuze.

Ontdek de collectie jassen van Ganni bij Van Dort Mode

Naast de jassen verkoopt Van Dort Mode ook de jurken, broeken, jeans, truien & vesten, shirts & tops, blouses, accessoires, schoenen, blazers en rokken van Ganni. Je kunt de jassen van Ganni combineren met de verschillende merken die Van Dort Mode verkoopt, denk aan een shirt van Essentiel Antwerp met een jeans eronder van Anine Bing.

Shop jouw nieuwe Ganni jas bij Van Dort Mode, elke werkdag voor 15:00 besteld heb je jouw pakket de volgende dag al in huis!

Merken
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »