Zadig & Voltaire Truien & Vesten

Sorteer op:

Zadig & Voltaire Truien en Vesten

Het Franse merk Zadig en Voltaire is te herkennen aan haar rock-'n-roll chic stijl. Het Parijse modehuis, opgericht door Thierry Gillier in 1997, heeft een eigenzinnige visie en laat zich inspireren door kunst. Modehuis Zadig & Voltaire is vernoemd naar de Franse filosoof en schrijver Voltaire. Voltaire was een rocker die graag regels brak en nieuwe ervaringen opzocht. Zadig was een van Voltaire's characters. Zadig was een revolutionair die mensen aanmoedigde om zichzelf te zijn. Met de naam Zadig & Voltaire wil het merk de zelfde free spirit en individualiteit uitstralen. Ze ontwerpen veel 'essentials' met een eigen twist en een rock-'n-roll edge. Met de kleding van Zadig & Voltaire maak je altijd een statement. 

 

Zadig & Voltaire Stijl

Zadig & Voltaire is een merk dat zich kenmerkt door a chic and relaxed luxury met een vleugje Bohemien Chic. Ze combineren stoere stijlen met hoogwaardige materialen die fijn zijn om te dragen, zoals zijde en cashmere. Ze ontwerpen graag een 'in-between' stijl: niet alleen voor 's avonds of overdag, hem of haar, of werk of vrije tijd - hun ontwerpen zijn wild, vrij en omarmen de rock chic stijl. Hun modische collecties bevatten fijne truien en vesten met stoere prints en losvallende pasvorm. Deze ontwerpen worden afgemaakt met subtiele details als een ruw afgewerkte zoom of verlaagde schoudernaden, voor een effortless chic look. Deze 'basic chic' stijl staat aan de basis van de mode van Zadig & Voltaire. Een 'Zadig Woman' ziet er effortless uit dankzij deze subtiele details in de items. 

Wat kleuren betreft, houdt Zadig & Voltaire zich niet strikt aan het modebeeld. Ze houden van zwart, grijs, wit en denim blauw met een rock-'n-roll feel. Dankzij dit kleurenpaletten zijn de collecties tijdloos! Het gebruik van hoogwaardige materialen als wol en cashmere voor hun truien en vesten vormt de signatuur van het merk Zadig & Voltaire. Deze materialen zijn prettig om te dragen en maken de kleding van Zadig & Voltaire extra fijn om aan je garderobe toe te voegen. 

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]