Menu
EUR
10 x de Mooiste aardetinten voor in jouw garderobe

10 x de Mooiste aardetinten voor in jouw garderobe

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

 

Het goede nieuws is dat er voor iedereen een kleur tussen zit. Kijk, wanneer je deze mooie neutrale kleuren gaat passen, goed naar wat het met je huid doet. Heb je een rode ondertoon, pas dan op met te warme kleuren en ga liever naar een wat koelere variant. Met een warmere, gele ondertoon let je op dat je huidskleur er niet grauw van wordt. Jij komt vaak mooier uit bij bijvoorbeeld gebroken wit. Vermijd harde, koele kleuren. Ben je niet zo'n fan van alle pasteltinten, dan zijn de lichte Earth tones een mooie oplossing voor je. Niet te zoetsappig, maar lekker stoer en luxe. Hoe wij ze stylen? Kijk snel verder!

 

Deze heerlijke Max Mara sweater is een van onze favorieten dit najaar. Gemaakt van Viscose draagt de sweater enorm comfortabel. Er zitten zwarte accenten in, waardoor hij lekker stoer is. 

 

 

Nog zo'n mooi item van Max Mara is de Honey Dress Falco. Een classy overhemd jurkje dat perfect is om naar kantoor te dragen. Ook zeker erg leuk met een goede sneaker. 

 

 

De Marc Cain Champagne mantel is gemaakt van 90% wol en 10% zijde. Dit voel je aan alles, want dit is echt een mega luxe item. Heerlijk zacht om te dragen en perfect om over al je winter outfits heen te dragen. Hier wil je gewoon in wonen!

 

 

Nog geen zin in laarzen? Ga dan voor de Anine Bing Ivory Eve sandals. In Nederland kunnen we zelfs nog tot in oktober mooi weer hebben, dus een goede sandaal is nooit overbodig. Kenmerkend aan de schoenen van Anine Bing is dat ze enorm comfortabel lopen. 

 

 

Dit is het perfecte tussenjasje voor in between seasons. De Max Mara Selva coat is gemaakt van 100% wol en is heerlijk luxe. Echt een parel in je wintergarderobe. Wij vinden hem het mooiste wanneer je hem iets groter, en lekker oversized draagt. 

 

 

Deze 10DAYS mesh sweater mag niet ontbreken in je kledingkast. Hij is gemaakt van een dun katoen, waardoor hij heel makkelijk overal onder kan worden gedragen. Ook kun je er natuurlijk een top onder aan. Het mesh geeft een sportieve look. 

 

 

En zo ziet een look compleet in aardetinten er dus uit! Het mooiste is om een mix van verschillende materialen te maken. Speel met zijde, katoen, wol, leer. Glanzend, mat. Zorg ervoor dat er een diversiteit aan texturen ontstaat en investeer in luxe stoffen. 

 

 

Deze prachtige Anine Bing Julian rok zie je wel vaker op ons Instagram account voorbij komen, en dat is niet voor niets. Dit pareltje is namelijk met iedere sweater, vest of grove knit te dragen. De rok heeft een stevige rib stof, een stijlvolle midi lengte en een strakke fit. 

 

 

In deze aaibare look willen wij het liefst de hele dag cocoonen voor een haardvuur. Maar je kunt hier ook gerust de deur in uit, wanneer je een goede sneaker of heels toevoegt. Draag de Marc Cain sweater en de Max Mara Weekend jogger onder een camel kleur trenchcoat. 

 

 

Last but nog least - we sluiten ons lijstje af met de 10DAYS Ecru Tunic dress. De musthave als je op zoek bent naar een mooie, neutrale kleur jurk. Mooi te dragen met een hoge laars, of lekker sporty met sneakers en hoge sportsokken. 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »