Menu
EUR
10Days Voorjaarscollectie 2021 – chapter 12 – nu online

10Days Voorjaarscollectie 2021 – chapter 12 – nu online

10Days Voorjaarscollectie 2021 – chapter 12 – nu online

 

De nieuwe 10Days collectie, we keken er reikhalzend naar uit. Dit Nederlandse kledingmerk brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit. Nieuwe lijnen worden door de ontwerpsters ‘chapters’ genoemd. En Chapter 12 staat nu online! Elke unieke collectie van kledingitems heeft een eigen patroon en kleuren die centraal staan. Leuk om mee te mixen en matchen. Benieuwd naar meer achtergrondinformatie over dit unieke merk? Lees hier het verhaal over 10 Days, inclusief voorbeelden van kleding uit verschillende chapters en seizoenen.

 

Tijdloos mooi: unieke kleding van goede kwaliteit

 

Het leuke aan 10Days is dat deze tijdloze en moderne collecties ook altijd goed met elkaar te combineren zijn. Zo is een dames t-shirt uit een vorig chapter erg leuk om te combineren met een joggingbroek uit de allernieuwste collectie. Kwaliteit en comfort zijn heel belangrijk voor dit merk. Makkelijke t-shirts, comfortabele joggers en mooi vallende jurkblouses zijn dan ook allen van goede kwaliteit. Het is een feestje om deze dameskleding aan te trekken in de ochtend.             

Bekijk alle shirts van 10DAYS Amsterdam Banana Pants 10DAYS
10Days dames t-shirt Banana pants, comfortabele jogger

                    

 

 

Inspirerende collectie 10Days kleding

 

Het doel van Ten Days is om mensen over de hele wereld te inspireren. En dat is ook in dit chapter weer gelukt. Door het gebruik van verschillende patronen en kleuren ontstaan verrassende combinaties. De nieuwe 2021 collectie maakt ons direct vrolijk en het is dan ook moeilijk om te kiezen. Gaat u voor een sportieve look? Of liever voor een comfy thuiswerkoutfit? Dit chapter bevat het allemaal. Laat u inspireren via de shop the look pagina voor nog meer mooie outfits.

Leopard Look 10DAYS Gele Look van 10DAYS Amsterdam
Smart en Casual 10DAYS look  Citroengele look, warm en fris!

                                 

                               

 

10Days kleding voor dames voor ieder moment

 

Nieuwe collectie, nieuwe kleuren. De voorjaarscollectie 2021 van 10Days Chapter 12 speelt in op de huidige tijd. Het is een collectie met items die op vele manieren te dragen zijn. Als sterke look voor naar het kantoor, een feestelijke gelegenheid, een dagje weg of gewoon voor thuis. Het bevat vooral items die comfortabel zitten én goed staan. Zoals de ontwerpsters het zelf benoemen is deze lijn ‘A tribute to light’. Opvallend is de nieuwe print die we veel zien terugkomen: de leopard camo print. Een hele moderne en trendy dierenprint in de kleuren bruin, zwart en taupe. Daarnaast zien we ook een nieuwe kleur: citroengeel. Voor een frisse start van 2021!

 

Van luipaardprint legging tot satijnen rok

 

Er is in deze modelijn gebruik gemaakt van verschillende materialen. Van glanzend satijn tot babyfleece. En van jersey tot gebreid wol. Ook is er aandacht voor duurzaamheid. Zo is de yoga leggings leopard camo voor 78% gemaakt van gerecycled micro polyamide. Comfortabel, mooi en ook nog eens met een duurzame twist. Dit wordt zeker onze nieuwe favoriete legging van aankomend seizoen!

Yoga legging Leopard 10DAYS Amsterdam
Yoga legging luipaardprint van gerecycled materiaal

                         

                       

  

Ook in Chapter 12: de 10Days wrapper in unieke print

 

De wrapper is een 10Days item dat elke collectie weer terugkeert. Een iconische top die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en prints. Deze damestop is gemaakt van een comfortabele stof en daardoor geschikt voor elke look. Zowel als losse top als onder een warme trui te dragen. In dit chapter zien we de wrapper top in luipaard print en als singlet met metallic afwerking.

 

         

 

10 Days kleding online bestellen in de webshop van Van Dort Mode

 

Enthousiast geworden over deze nieuwe collectie? Winkel in een van onze winkels of online. De 10Days store van Van Dort Mode is te vinden in een uniek pand aan de Lijnmarkt 30 in Utrecht. Hier hebben wij de hele collectie van Ten Days hangen. Waaronder kledingstukken uit het meest recente Chapter 12. In deze winkel kunt u de kleding zien, voelen en passen. Ook helpen onze stylisten u graag bij het vinden van een passend item. Al deze kledingstukken vind u ook online in onze webshop. Online kleding bestellen is ideaal als u graag merken mixt en matcht. Bestelt u voor 15:00 ’s middags? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde werkdag wordt verzonden. Of u kunt voor een afhaaloptie kiezen. Dan hangen wij de bestelde kleding apart en kunt u deze afhalen in een van onze winkels. Zo maken we het shoppen van Chapter 12 10Days kleding zo gemakkelijk mogelijk.

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »