Menu
EUR
Dit zijn de vijf fashion items om in te investeren

Dit zijn de vijf fashion items om in te investeren

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

 

Kenmerkend aan deze klassiekers is dat het soms wel even kan duren voordat je de perfecte fit hebt gevonden. Een basis item moet echt van goede kwaliteit zijn en kost over het algemeen dus echt wel wat. Dan wil je niet dat je aan allerlei kanten loopt te trekken of dat het kledingstuk tekent. Dat die perfecte nude pumps eigenlijk te klein zijn, en je witte T-shirt verkleurt in de was of zon.

 

Om het speuren naar de ideale basis van je garderobe makkelijker te maken, hebben we de vijf onmisbare basics voor je op een rijtje gezet. Houd dit lijstje er vooral bij wanneer je op (online) shop jacht gaat!

 

1. De leren broek

Het kan een echte zoektocht zijn, maar als je eenmaal de perfecte leren broek gevonden hebt, heb je een partner for life. Bedenk je van tevoren even welk model je mooi vindt. Heb je een smallere taille en wat meer heup, dan is een paperbag model met hoge taille erg mooi. Denk bijvoorbeeld aan de leren broeken van Arma. Wil je een model met een straight fit of juist wat meer skinny? Denk er aan dat leer altijd wel een stukje uit loopt. 

 

De ideale, zwarte leren broek kan met vrijwel alles in je kast gedragen worden - wij wonen er zo onderhand in. Paris chic met een grove knit en stoere laarsjes, classy met een oversized blouse en een goede rode lip. Laid back met een hoodie, party proof met je favo feest top en een paar high heels. Naast Arma heeft ook ons nieuwe merkje Suite 22 prachtige modellen. 

 

Zadig & Voltaire Black Bag Lolita Slightly

 

 

2. De designer tas

Je kent hem wel. De tas die iedere outfit mooier maakt. Die alles ophaalt. De tas die eigenlijk het mooiste staat bij andere basics zoals een klassieke blauwe blouse. Zo’n designer tas die iedere look een luxe uitstraling geeft. Wij hebben een wisselende collectie aan dames tassen, maar ons absolute lievelingsmerk is Zadig & Voltaire. Hun tassen blijven altijd mooi en altijd in de collectie. Het Franse label heeft niet alleen perfecte, zwarte shoppers, maar ook de mooiste crossbody bags. 

 

 

Zadig & Voltaire Black Blazer Visit Jac Zadig & Voltaire Black Blazer Visit Strass 10DAYS Black The Blazer

 

 

3. De blazer

Want met een blazer kun je nooit de mist in gaan. Wij vinden dat je in ieder geval een zwart boyfriend model nodig hebt. Een tikkeltje oversized, gemaakt van een perfecte (wol)blend. De blazer is op zoveel manieren te stylen. Ga voor een nonchalante, opgerolde mouw, draag er een opvallende riem omheen of draag er laagjes onder. In de zomer leuk met een shortje en een T-shirt, in het najaar juist weer gaaf over een hoodie.

 

 

Toral Shoes Black Boots Toral Shoes Black Cowboy Laars Toral Shoes Nude Laars

 

 

4. De hoge laars

Nog zo’n parel die niet in je collectie mag ontbreken. De hoge laars kan eigenlijk het geheel jaar door worden gedragen, en is niet langer meer enkel uitgesloten tot het najaar. Investeer het liefst in een laars, van bijvoorbeeld Toral Shoes, die direct goed zit. Let goed op of de laars wel mooi om het been zit. Ga voor een vrouwelijke, hoge hak of juist voor een grovere, chunky zool. Een puntneus oogt classy, een vierkante neus on trend en een ronde neus is altijd goed. Misschien kies je voor een exemplaar met een metallic glansje of een crocoprint. Houd het wel neutraal, in tijdloze aardetinten of zwart.

 

 

Marc Cain Champagne Mantel Max Mara Weekend Dark Camel Coat Parma Max Mara Weekend Camel Trenchcoat Macbeth

 

5. De mantel

Vraag ons naar het ultieme investment piece en wij zeggen in koor ‘de Max Mara mantel’. Al in de zomer kunnen wij niet wachten tot we de schitterende camel mantels van het Italiaanse modehuis weer binnen krijgen. Ga voor teddy of juist voor klassiek wol. Een Max Mara jas is gewoon altijd goed en het investeren waard - je krijgt er een item voor terug dat nooit meer uit je bezit gaat. 




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »