Menu
EUR
Top 5 Zadig & Voltaire bags

Top 5 Zadig & Voltaire bags

Door: Sophie Voogt Reacties: 0

Top 5 Zadig & Voltaire bags

 

Goed nieuws! We hebben weer toffe nieuwe Zadig & Voltaire tassen binnen. Ga je voor een klassieke zwarte tas of switch je naar goud of macrame? Bekijk onze top 5 Zadig & Voltaire tassen.

 

  1. De topper van komend seizoen is de Smile Rock Macrame Bag. Een prachtige tas om te combineren met ieder zomerjurkje. De tas heeft een regenboog print en is gemaakt van gevlochten materiaal. Aan de tas zitten twee schouderriemen, beide chain riemen met zilver en zwart. Wij zijn verliefd! 
  2. The Noir Rocky Grained Leather is de perfecte tas. Deze tas is net een maatje groter dan de standard rocky bag van Zadig en daardoor heel draagbaar voor iedere dag. De tas heeft een twee schouderriemen, een grote zwarte leren en een zilveren chain. Beide schouderriemen kan je er af halen. De tas heeft een extra stoere look door de zilveren studs onderaan de voorkant. De tas sluit je met een rits. Leuke tip; combineer de tas met de gouden Zadig strap. 
  3. The Noir Rocky stud bag is een speciale uitvoering op de reguliere rocky bag door de studs. De tas komt met een silveren chain schouderriem. De zwarte kleur van de tas komt ook terug in de chain. De tas sluit je met een rits.                            
  4. The Rock Gold Bag is voor fashionistas die echt willen opvallen. Het leer van deze tas heeft een wrinkled effect en de tas is volledig goud. Deze tas is een upgrade voor iedere look. De tas komt met twee schouderriemen, beide zijn gouden chain riemen.
  5. Zei er iemand festival? Ga dan voor de black rock to go macrame tas! Deze tas heeft een rechthoekige vorm en een zilver Zadig logo. De tas is fijn compact en groot genoeg om je dagelijke essentials in mee te nemen. De tas komt met twee schouderriemen. Het beste detail is de macrame gevlochten zwarte schouderriem. Mocht je een klassiekere outfit dragen dan haal je de macrame schouderriem eraf en draag je de tas met de simpele zwarte schouderriem.

        


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »