Menu
EUR
10 Days Chapter 8: A collection for Body and Soul

10 Days Chapter 8: A collection for Body and Soul

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Chapter 8 is stoer door de vele padded, oftewel gewatteerde items. Je kunt hiermee subtiel beginnen door een padded tas toe te voegen aan je dagelijkse outfit. Even klaar met alle effen kleding, dan kun je kiezen voor een 10 print, een diagonale Stripe of juist de nieuwe Army leopard print. Durf eens uit te pakken en combineer de jas met 10-print eens met de bijbehorende broek. De collectie is ontworpen om tegen een stootje te kunnen en is perfect voor een Hollandse herfst. In deze items trotseer je de wind en regen in stijl.

Het nieuwe chapter leent zich perfect om in laagjes te combineren. Draag onze nieuwe gebreide Spencer eens over een 10 Days blouse met transparante mouwen. Of style er juist een oversized 10 Days blazer overheen waardoor je de Spencer weer als top draagt. Mix & match een 10 Days Cardigan onder een blazer voor een extra nonchalante look.



Zoals je van 10 Days gewend bent, heeft ieder kledingstuk verrassende details. Denk bijvoorbeeld aan een 'SOUL' patch op de rug van een 10 Days sweater. Of een vintage look, onafgewerkte mouw. De collectie is niet op trends gebaseerd en kan door elke leeftijd worden gedragen. Een Chapter waarin generaties geen rol spelen. Stijl kent geen leeftijd, het is een gevoel. 


Zoek contrasten in een 10 Days outfit door uiteenlopende materialen met elkaar te mixen. Een leatherlook legging of broek met een aaibare, wollen spencer. Speel niet alleen met stoffen, maar ook met stijlen. Een zakelijke pantalon wordt veel meer eigen met een goede 10 Days sneaker met hoge sportsokken en een nonchalante sweater. Een zachte, aaibare polo is juist onverwachts te stylen op een gave faux leather 10 Days rok. Het is tijd om deze herfst weer te investeren in luxe, tijdloze kleding. 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »