Menu
EUR
Back to work in stijlvolle looks

Back to work in stijlvolle looks

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je even niet meer weet wat je aan moet, hebben wij een aantal fijne tips voor je. Natuurlijk hangt het heel erg af van de sector waarin je werkt. Wij werken bij de allerleukste fashion boetiek van heel Nederland, en daardoor hebben we een enorme keus aan outfits die we dagelijks kunnen dragen. Het mag lekker opvallend, fashionable en volgens de laatste trends. Maar wellicht vereist jouw werkplek een hele andere dresscode. 

 

Iro Black Pants Alesso
Magali Pascal Ecru Pants Sisley Zadig & Voltaire Vanille Blouse Lurex

 

Doordat het allemaal nogal veel kan zijn om weer terug te moeten keren naar je werkplek, en je dus weer met veel prikkels te maken krijgt, adviseren we om zeker te investeren in items die comfortabel dragen. Je bent natuurlijk gewend om een comfy pakje aan te hebben thuis, maar zeker op de werkvloer is comfort erg fijn. Denk eens aan de high Waist pantalon. Deze valt wijd om de benen, waardoor je nog steeds het gevoel van een losse jogger hebt. Door de hoge taille krijg je een zandloper silhouet. Merken als Iro, Seven Jeans en Magali Pascal hebben prachtige broeken met hoge taille. 

 

Deze broek kun je mooi afstylen met een wijd vallende blouse. Comfort en vrouwelijkheid. Zadig & Voltaire blouses hebben prachtige prints, sommigen zelfs met een goudkleurig draadje erdoorheen. Op de net iets frissere dagen kun je ervoor kiezen om hier een gilet overheen te dragen. Het gilet is helemaal hot - onze favoriet van dit moment komt van Ba&sh. Je kunt het gilet zo chic of stoer dragen als je zelf wilt. Neem hem in grijs denim of juist in off white linnen of katoen. Door dit te dragen over je favo blouse, zie je meer van de blouse dan wanneer je voor een blazer kiest. 

 

We hoeven je natuurlijk niet te zeggen dat je echt een blazer nodig hebt. Had je die nog niet, dan kunnen wij je zeker verder helpen met een Marc Cain blazer of een exemplaar van Zadig & Voltaire. Ga in ieder geval voor een zwarte variant, en voor oversized als je het geheel iets minder formeel wilt. Een blazer ligt natuurlijk voor de hand, want je geeft er iedere outfit een instant glam up mee. Daarom kun je ook gerust gaan voor een variant met een strass detail, met een bijzondere structuur of met een monogram print. 

 

Max Mara Honey Dress Falco
Max Mara Weekend Ethiopia Skirt Marc Cain Black Pumps Marc Cain Sand Blazer

 

Ook een jurk kan perfect naar kantoor met bijvoorbeeld hoge laarzen. Kies dan voor een office chic look, zoals met een midi dress of een overhemdjurk. Zolang het maar niet te kort, te strak of te bloot is. Wanneer je werkt in rustige aardetinten zit je altijd goed. Met een paar zwarte hoge laarzen maak je de look wat krachtiger. 

 

Tot slot nog een extra tip: je jas is altijd je binnenkomer. Maak een grande entree met een classy Max Mara mantel of een trenchcoat bij regenachtig weer. Met een goede jas valt of staat een look, dus investeer erin. Voor meer styling tips kom je natuurlijk langs bij ons - onze stylistes helpen je graag aan een echte boss babe look. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »