Menu
EUR
Cadeau tips voor dames

Cadeau tips voor dames

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Met dit artikel gaan we ons vooral richten op de dames. Uiteraard hebben we bij Van Dort Bodyfashion ook een heleboel mooie heren artikelen te koop. En sommige dames items, waaronder bijvoorbeeld sjaals, zijn ook prima geschikt voor de mannen. Als eerste is het makkelijk om te kijken naar het type persoon. Heb je te maken met een echte huismus? Dan is het leuk om bijvoorbeeld een mooie badjas, sloffen of een grote hoodie uit te kiezen. De echte fashionista vindt een Zadig & Voltaire tas, een sjaal of een riem wellicht leuk. 

 

Wij denken dat iedere vrouw blij wordt van mooie lingerie. Daarom hebben we nu een hele mooie actie lopen die tijdelijk is verlengd. Hierbij krijg je je tweede beha van Marlies Dekkers, Marie Jo en PrimaDonna met 50% korting. Je mag deze merken onderling ook nog eens mixen. Mocht je toch bij Van Dort Bodyfashion zijn, kijk dan meteen voor andere verrassende cadeaus zoals een LoveStories oogmasker of parfum, een paar warme huissokken, een zijden kimono of een fashion item van Wolford.

 

Pantoffels zijn een ideaal cadeau om te geven. Bij ons vind je Ugg Australia sloffen en slides in verschillende uitvoeringen- en kleuren. Ook ons nieuwe label American Dreams heeft geweldige slippers die je voor een fijne prijs kunt kopen. 

 

Wil je graag een mooie set, een paar sloffen of een cozy loungewear set cadeau geven? Zorg er dan eerst voor dat je zijn of haar maten weet, en maak hier desnoods een lijstje van. Bij Van Dort Bodyfashion kunnen we je vervolgens goed adviseren, want ieder merk valt natuurlijk anders. Onze vakkundige stylisten weten wel raad met jouw vragen. 

 

Bij Van Dort Mode hebben we een groot assortiment aan prachtige cadeaus voor haar. Wat dacht je van een zachte, aaibare sjaal voor bij haar winterjas? Ook een beanie is een hip cadeau om te geven. Of doe een mooie luxe riem cadeau, die zij bij al haar jurken, broeken en jeans kan dragen. Hieronder enkele cadeautips, print dit lijstje uit of maak er een screenshot van. 


Essentiel Artigas beanie

10DAYS Oatmeal scarf

Magali Pascal Birkin belt

Pretty You London night shirt

Ba&sh Belza belt 

10DAYS ecru knit bandana

10DAYS party wrapper




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »