Menu
EUR
Chapter 6 van 10 Days is binnen!

Chapter 6 van 10 Days is binnen!

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

De Paisley print is weer helemaal terug, en geeft een fijne old school vibe aan je outfit. Deze print ziet eruit alsof hij rechtstreeks van een vintage zakdoek afkomt. Combineer onze Paisley print eens met de andere prints uit 10 DAYS Chapter 6. De diagonale streep bijvoorbeeld, waar je direct hebberig van wordt. Deze Stripe print is niet alleen te zien op 10 Days rokken, maar ook op onze nieuwe Canvas tas en op een 10 Days jogger natuurlijk. Deze stoere Stripe heeft een beetje een Mediterrane look en kun je stylish combineren met onze witte items.

10 Days Chapter 6 is ontworpen om te dragen naar veel verschillende gelegenheden. Ook kun je telkens weer totaal nieuwe mogelijkheden uit een 10 Days kledingstuk halen. Draag de nieuwe roze Shirt dress eens open, met daaronder een 10 Days Paisley wrapper en een shorts. Of knoop de jurk dicht, en draag een nonchalant ceintuur in de taille of heupen. De Shirt dress is ook fashionable voor over je bikini op het strand.

 

10 Days kleding met lurex print

Nieuw is de lurex stripes print, die je in dit Chapter terugziet op een blouse en een A-lijn jurkje. Deze luchtige 10 Days kleding heeft een bohemian look waarin je de gehele zomer zult leven. Combineer de Lurex stripes blouse met een ecru jogger en onze leren flip flops. Draag de Stripes canvas bag bij het Lurex stripes jurkje voor een nonchalante maar girly look. 

De stoffen in dit nieuwe Chapter van 10 Days variëren van luchtig en zwierig naar casual fleece en katoen. Onze nieuwste toevoeging zijn de Satin pants en de Satin shirt dress. Draag de donkerrode Satin pants overdag met fleece en wissel ‘s avonds om met een paar high heels. Jij bent je eigen stylist! In Chapter 6 brengt 10 Days deze uiteenlopende materialen samen, om uitersten in je outfit op te zoeken. Je kunt dit zo chic of casual maken als je zelf wilt. 


Maak een opvallend statement met 10 Days Chapter 6

Maak een fashion statement met onze ‘You Love Me’ slogan sweaters en tees. Niet alleen leuk om een humoristische indruk in te maken op straat, maar ook zijn deze nieuwe 10 Days items perfect voor tijdens het sporten. Combineer je nieuwe slogan 10 Days sweater op de More Than yoga pants en je hebt een coole athleisure look.

Deze zomer mogen we onze 10 Days outfit compleet afstylen met hippe accessoires zoals de 10 Days bucket hat. Dit keer in roze! Ook hebben we nieuwe make-up bags, cross body bags en 10 Days schoudertassen waarmee je look pas echt compleet is. Voor welke Chapter 6 items ga jij deze zomer? 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »