Menu
EUR
Chapter 7 van 10 Days draait om spiritualiteit en vrijheid.

Chapter 7 van 10 Days draait om spiritualiteit en vrijheid.

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Een serie yoga-ready essentials komt hierbij in beeld. Denk hierbij aan de bekende Yoga legging in de nieuwe seizoenskleuren Latte en Lavender, die je kunt combineren met de Oversized Free dress of de Free sweater.

Met deze nieuwe collectie van 10 Days focussen we ook op vrijheid in soft suits, relaxte fits en ballonmouwen. Omdat kleding vooral lekker moet zitten. In dit Chapter is het de bedoeling dat je naar hartenlust in laagjes gaat werken. Een kledingstuk wordt steeds weer opnieuw uitgevonden wanneer je het op een andere manier draagt. Kies eens onverwachts voor een totaal andere look, wanneer je een 10 Days blouse open draagt als jas. Onze Oversized Free dress is perfect te dragen als een jurk met blote benen, maar ook bij een van onze Yoga leggings.




Dit seizoen zien we veel doorschijnende stoffen. Kies voor sportief mesh of vrouwelijk organza. Onder deze stoffen kun je bijvoorbeeld een 10 Days wrapper of bralette stylen. De materialen mogen deze zomer imperfect zijn. Je hoeft ze niet urenlang meer te strijken of te stomen voor die smetteloze look. Ga eens voor opzettelijk gekreukte katoenpiqués. 

Ons nieuwe kleurenpalet bestaat uit blauwtinten en latte tonen. Oftewel: de bruintinten die ontstaan in een kop koffie of warme melk. Alle kleuren zijn vervaardigd uit natuurlijke kleurprocessen en brengen positiviteit. Ga voor een monotone Lavender look met de Soft cotton tee gecombineerd met de Straight leg shorts. Of kies ervoor om de paarstint te dragen bij bijvoorbeeld fris wit.





Ook de jogger blijft natuurlijk weer een fashion favorite en komt dit keer in Ice blue en paisley. Dit kun je ton sur ton dragen bij een Oversized hoodie in dezelfde kleur. Of ga eens voor een paisley print! In deze print hebben wij een matching set, maar je kunt de print ook afzonderlijk combineren met effen kleuren. Voor wie een vrouwelijke look wil, is er de zwarte Vegan leather skirt en de Fleece midi skirt. Beide in stijlvolle midi lengte. 

Zachte ecru stripes geven een toegankelijke en tijdloze uitstraling. De Cropped jogger Stripes en de Blazer cotton stripes staan mooi samen als compleet pak, maar zijn ook apart goed te dragen met bijvoorbeeld neutrale basics. Voel je vrij, comfortabel en compleet jezelf in de nieuwe items van Chapter 7!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »