Menu
EUR
Charissa's favoriete Fall Winter mode

Charissa's favoriete Fall Winter mode

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Welke items horen er volgens Charis echt in jouw garderobe thuis? In ieder geval een mooie, tijdloze mantel van Max Mara Weekend, in camel of in grijs. Verder natuurlijk een goede leren broek, een zwarte, perfect zittende legging (Marc Cain) en hippe sneakers. Ook een jogger, zowel effen als met print, mooie basic, dunne truitjes (Absolut Cashmere) en de nieuwste jeans van Seven of Anine Bing horen echt op jouw shopping list thuis.

 

Wij vroegen Charissa een aantal gave looks samen te stellen, samen met onze social media manager Romy. Zo willen wij jou weer inspireren met makkelijk te stylen outfits, in de nieuwste mode uit onze winkel. 








Als eerste dit denim jack van Iro, dat ook afritsbaar is naar een gilet. Perfect stoer te stylen met onze nieuwe
Anine Bing Tiger sweater, die weer erg leuk is bij een legging, een leren broek of een jeans. In dit geval heerlijk laid back op een jogger van Zadig & Voltaire. Om het geheel vervolgens toch vrouwelijk te houden kozen we voor een paar hakken. 



 

De nieuwe collectie van Munthe voor dit voorjaar komt alweer binnen. Deze prachtige trui, waar ook alpaca in zit, doet het het gehele jaar door goed in jouw outfits. In de zomer trek je de knit aan bij een jeans shortje en bij kouder weer is hij fantastisch op een zwarte leren broek of een corduroy pants. Deze off white broek is van Essentiel en heeft een iets ruimere fit, waardoor hij super comfortabel draagt. Leuk te stylen met de enkellaarsjes uit voorgaande look, waarbij je de broekspijpen losjes oprolt. 

 


Als laatste weer een look die gewoon compleet in je kast thuis hoort. Charissa staat bekend om haar liefde voor mooie basics, die nooit uit de mode gaan. Daar mag je best in investeren. Deze gestreepte
trui van Munthe is nieuw en geweldig te combineren met een vintage look denim. De champagne kleurige mantel van Marc Cain is ook een schitterend, klassiek stuk en geeft direct een elegante uitstraling. Door de Max Mara Weekend jogger wordt het geheel wat meer relaxed en alledaags. De glitter sneakers van Toral geven een grappig detail. 


Wil jij ook gestyled worden door Charissa? Kom dan eens naar onze store! De koffie en thee staan voor je klaar.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »