Menu
EUR
De klassiekers die niet mogen ontbreken in een garderobe

De klassiekers die niet mogen ontbreken in een garderobe

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Zorg er bij het kopen van basics ook voor dat ze de perfecte pasvorm bij jouw figuur hebben. Hierbij is het een prima idee om naar een kleermaker te gaan die wat aanpassingen doet. Wanneer de basis van een garderobe stevig staat, hoef je je ’s morgens nooit meer af te vragen wat je aan wilt gaan trekken.


Met een blazer tover je ieder kledingstuk om naar een chique look. Zelfs als je hier een jogger of een dames sweater bij draagt, haalt een blazer je hele outfit op. Kijk goed naar welk model bij je figuur past. Bij een recht figuur is een kortere blazer erg geschikt om meer taille te krijgen. De blazer is steeds opnieuw te stylen door te spelen met de mouwlengten en bijvoorbeeld met een ceintuur.


Investeer in een jeans die jouw figuur positief benadrukt. Brede heupen en stevige bovenbenen komen mooi uit in een flared broek. Heb je een buikje, ga dan voor een high waist denim. Heb je een wat rechter figuur, creëer dan meer volume met een losser vallend model. Kijk ook of je een model wilt met stretch of juist zonder. Probeer niet teveel bezig te zijn met tijdelijke trends zoals te opvallende scheuren. 

 

 

Magali Pascal Off White shirt Denise

Seven for all Mankind Blue Bootcut Anine Bing Black Lyla Pumps

De witte blouse hoeft natuurlijk niet saai te zijn. Koop hem eens een paar maatjes groter voor een nonchalante, oversized look. Naast een witte blouse kun je natuurlijk ook gaan voor een lichtblauwe variant. Max Mara blouses zijn perfect om in te investeren wanneer je een tijdloos item wilt dat jaren mee gaat. 

 

Studio AR by Arma Dark Camel Claire

Zadig & Voltaire White Blaze Sneaker

Zadig & Voltaire Lolita Bag Slightly

Laat je eens goed adviseren bij het kopen van een leren broek. Wij vinden dat iedereen een zwart, leren model in haar kast moet hebben. Arma, zoals Fleur hierboven draagt, is een prachtig merk dat gespecialiseerd is in leer. Ook Cambio heeft diverse exemplaren in haar collectie zitten. Je kunt natuurlijk gaan voor skinny, maar er zijn tegenwoordig ook veel baggy modellen of jogger varianten. Laat je bij je aankoop goed informeren over het onderhoud; onze ervaren stylistes staan voor je klaar. 

 

De witte sneaker is altijd goed, en heeft vrijwel iedereen in haar kast liggen. Hier mag best een apart detail, een gekke veter of een metallic accent op zitten. Toral Shoes sneakers zijn erg tijdloos maar hebben wel modieuze details. De witte sneaker kan gedragen worden onder iedere outfit – van een midi rok tot een rechte, high waist jeans. Ook bovenstaande leren broek is hier erg leuk bij. 

 

Bij iedere outfit hoort een stijlvolle, leren tas. Investeer in een exemplaar dat niet snel kapot gaat en makkelijk in onderhoud is. Je wilt het liefst dat de tas tegen een stootje kan. Naast een crossbody bag, die je makkelijk om kunt doen, licht van gewicht is en mee kunt nemen wanneer je niet veel nodig hebt, vinden wij ook een grotere shopper of een handtas onmisbaar. Zadig & Voltaire tassen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten. 

 

De basis voor iedere outfit begint bij het ondergoed. Lingerie maakt een outfit. Zit je lingerie comfortabel en past het mooi onder je kleding, dan voel je je een stuk meer zelfverzekerd. Bij Van Dort Bodyfashion kunnen wij je stylen in prachtige merken als Marie Jo, Marlies Dekkers, Aubade en Primadonna. Investeer in een strapless beha voor onder een strapless top, en kijk ook eens naar een naadloos exemplaar voor onder strakke items. 

 

Als laatste het witte T-shirt: raakt nooit uit de mode! Ook bij een T-shirt kun je natuurlijk kiezen voor zowel een oversized, wijder model of juist strak. Het mooiste is een natuurlijk materiaal zoals linnen, katoen of viscose. Dit ademt namelijk en voelt prettig aan op de huid. Wij raden aan om het dames T-shirt in ieder geval in wit, zwart en nude te kopen. Heb je een grotere boezem? Ga dan het liefste voor een V-hals. Een hogere hals staat weer mooier bij een iets kleinere cupmaat. Ook de mouwlengte speelt mee in je keuze: ga een mouwtje dat niet te kort is.


Voor meer advies met betrekking tot basics kun je altijd terecht bij Van Dort Mode. Wij helpen je graag bij het opbouwen van een nieuwe garderobe, maar vullen ook graag je bestaande kledingkast aan met ontbrekende items. 




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »