Menu
EUR
De mooiste lingerie voor bij jouw trouwjurk!

De mooiste lingerie voor bij jouw trouwjurk!

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Uitlopende trouwjurk met A-lijn
Veel vrouwen kiezen voor een uitlopende trouwjurk met een strak, aansluitend lijfje. Wanneer je een smal bovenlichaam hebt, is dit erg mooi. Dit type jurk camoufleert een buikje. Wat mooi is onder dit type jurk is een bustier of een korset. Dit geeft een nog smallere taille. Je kunt ook kiezen voor een beha met een langere rand eronder. 

 

Jurk met zeemeermin silhouet
Een zeemeermin jurk sluit bovenaan aan, en pas onder de heupen loopt hij uit. Dit ziet eruit als een zogenaamde zeemeermin staart. Onder dit aansluitende model adviseren wij mooie shapewear. Bijvoorbeeld corrigerend ondergoed van Wolford. Koop dit ondergoed in een mooie nude tint, en je voorkomt dat je zichtbare ondergoed lijntjes ziet in je trouwjurk. 

 

Strapless jurk zonder schouders
Show je schouders met een strapless jurk - nog steeds een populaire trouwjurk. We kiezen hier voor een strapless beha zonder schouderbandjes. Maar tegenwoordig is het zo dat je van veel beha’s de bandjes af kunt halen. Wil je je borsten extra benadrukken, ga dan voor een push-up beha. 



Hooggesloten hals of een hals met vierkante vorm of U-vorm

Dit type bruidsjurk is gemakkelijk te dragen met alle soorten beha’s. Let er wel op of de stof van je jurk aan de bovenkant doorzichtig is. Dan is het namelijk nodig om een mooie nude beha te dragen. Misschien vind je het juist mooi om je trouwlingerie als accessoire te dragen, en een stukje wit kant te laten zien. Aubade lingerie of een beha van Marie Jo zijn beide perfect hiervoor. 

 

Laag uitgesneden V-hals of bruidsjurk met open rug
Bij dit type jurk kun je ervoor kiezen om fashion tape te gebruiken. Dit houdt alles op zijn plek en hierbij heb je geen beha nodig. Bij grotere borsten vind je wat steun echter wel belangrijk. Daarom hebben wij hele mooie plunge beha’s die perfect zitten onder een wat diepere V-hals. Een plunge beha geeft een extra mooi decolleté. Breng daarbij nog een mooie shimmer bodylotion aan en je zit helemaal goed. 

 

Slip
Bij een geschikte beha hoort natuurlijk ook een matching slip. Wij hebben naadloze strings die je niet voelt zitten onder je kleding. Of ga voor een corrigerend broekje, eventueel met hoge taille om een buikje weg te werken. Heb je meer behoefte aan een romantische stijl? Bij van Dort Bodyfashion vind je de mooiste witte en off white slips-, hipsters en strings. 



Accessoires

Om je huwelijksnacht helemaal compleet te maken kun je kiezen voor prachtige bruids accessoires. Wat dacht je van een mooie gordel of jarretels? Lise Charmel heeft de meest verfijnde lingerie van handgemaakt, Frans kant, en is al een waar accessoire op zich. Ook een kousenband kan net even iets extra’s geven.

Ga je na je trouwdag heerlijk samen weg? Zorg voor wat mooie nachtmode zoals een slip dress of een zijden kimono. Zo maak je je ervaring helemaal compleet en onvergetelijk.

Meer advies nodig over je lingerie voor de grote dag? Kom dan naar Van Dort Bodyfashion; onze ervaren stylistes staan klaar om je te voorzien van hun beste tips. 




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »