Menu
EUR
Dit is de ideale jeans fit voor jouw figuur

Dit is de ideale jeans fit voor jouw figuur

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

 

Wij helpen je natuurlijk heel graag bij het vinden van jouw droom broek. Met de mooiste jeans merken Denham, Seven for all Mankind, Magali Pascal, Essentiel en meer, slaag je bij ons altijd. Je kunt natuurlijk online bij ons terecht, maar juist voor een mooie nieuwe jeans kun je het beste naar onze winkel komen. Trek daar gerust een dagdeel voor uit, en neem de tijd bij het passen van verschillende fits. 

 

Denham Indigo Jeans Bardot Straight Denham Denim Blue Straight Fit Liz Ankle

 

Straight leg

De jeans met rechte pijp maakt weer een echte opmars in populariteit. Wanneer je brede heupen hebt, kan deze dames broek je figuur weer wat meer in balans brengen. Bij een zandloperfiguur is deze broek erg mooi, omdat het model vaak hoog in de taille zit. We zien de straight leg erg veel gecombineerd worden met sportieve items, bijvoorbeeld een oversized hoodie of een sweater. Je kunt het geheel dan weer vrouwelijk maken met een paar high heels. Je ziet nu met name veel mom jeans met een rechte pijp; dit geeft direct een vintage look. 

 

Denham Black Skinny Fit Jeans Spray 7 For All Mankind Black Highwaist Skinny


Skinny denim

De skinny is een aansluitende broek die aanvoelt als een tweede huid. Het model sluit strak aan op de benen. Deze broek is verkrijgbaar in diverse taille hoogten - hoog, middelhoog en laag. Heb je een slank en/of recht figuur, dan kun je dit perfect aan. Omdat de skinny broek heel strak zit, vinden wij het het mooiste om dit te dragen bij een oversized top. 



Magali Pascal Ecru Pants Sisley

 

Paperbag

Dit model wordt ook wel de wortelbroek genoemd. De taille is wat hoger en heeft vaak een ceintuur. Richting de benen loopt het broekje steeds verder uit, en aan de kuiten en onderbenen steeds meer toe. Dit is een flatteuze fit voor dames met een smalle taille en stevige bovenbenen-, billen en/of heupen. 

 

 

Zoe Karssen Charcoal Straight Up Slim Jeans

 

Slim fit jeans

Niet zo strak als een skinny jeans, maar wel aansluitend. De slim fit broek zit net even iets losser als een skinny. Wanneer je de twee modellen vergelijkt, zul je zien dat de skinny broek veel nauwer op het bovenbeen zit. Heb je een sportieve bouw, dan is dit een goede broek voor jou.

 

 

Cambio Blue Denim Paris Flaired Cambio Grey Paris Flair

 

Flared broek

Heb je brede heupen en een wat smallere bovenkant, dan brengen elegante, flared pijpen meer balans. Ze lopen namelijk aan de onderzijde wijd uit. Ideaal bij een peervormig figuur. De flare sluit aan op de bovenbenen en loopt onder de knie wat wijder uit. Dit geeft een Seventies inspired look. Erg leuk om te combineren met aardetinten of bijvoorbeeld een Antik Batik blouse. De flared jeans geeft optisch meer lengte; ideaal bij vrouwen met korte benen. 



7 for all Mankind Black Straight Cropped 7 For All Mankind Black Roxanne Ankle

 

Cropped jeans

Dit is DE nieuwe lengte op het gebied van denim. De cropped broek is aan de onderkant wat korter, vaak tot iets boven de enkel. Door je enkels te laten zien lijken je benen automatisch smaller. In de cropped broeklengte worden ook nog variaties gemaakt, zoals bijvoorbeeld de cropped flare - een kortere variant van de normale flare. 

 

Ba&sh Black Django Jeans

 

Loose fit

Een tijd geleden is de boyfriend jeans enorm populair geweest en nu zien we de wijde fit weer erg veel voorbij komen. Deze baggy broek, die volledig wijd zit, is fijn voor iedere vrouw die niet houdt van strakke jeans. Ben je erg slank en wil je graag wat meer volume in de benen, dan is dit jouw model. 

 

Voor advies met betrekking tot de juiste jeans maat- of pasvorm kun je bij ons in de winkel terecht. 




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »