Menu
EUR
Dit zijn de badmode musthaves van 2022

Dit zijn de badmode musthaves van 2022

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Deze zomer zien we met name veel statement kleuren. De tijd van pastels is echt voorbij. Roze is toch wel de meest populaire kleur, maar ook tinten als rood, kobalt, geel en groen zijn echte blikvangers. Laat je goed adviseren in de winkel, want je wilt natuurlijk wel een kleur die jouw huid mooier laat uitkomen. Ook wanneer je nog niet zo bruin bent. Als je eenmaal goed weet wat jouw match is, kun je ook gemakkelijk online bestellen en thuis passen. 

 

De dierenprints zijn ook weer zeer geliefd, maar die verdwijnen misschien wel nooit uit het modebeeld. Vrijwel iedere zomer keren ze weer opnieuw terug naar onze garderobes. Perfect, want mocht je niet van felle tinten houden dan zijn dierenprints in neutrale aardetinten uitermate geschikt. Dit seizoen kun je gaan voor een Maryan Mehlhorn badpak of bikini met leopard print. De swimwear van dit merk is super vrouwelijk en enorm fashionable. Ook het jongere en hippe Seafolly heeft volop leuke badpakken en bikini’s met een zebra print, ook nog eens in felroze. Winning! 

 

Wellicht heb je het al gezien: Polo Ralph Lauren is back! Ook bij ons vind je deze echte klassieker. Het merk heeft eigenlijk best een preppy imago, maar is sinds kort weer helemaal hip doordat zoveel influencers en celebrity’s het dragen. Je kunt eigenlijk niet meer om het merk heen, en dit komt met name door het tijdloze, oversized overhemd met logo. Ook het logo badpak is weer hip en is ook super leuk te stylen met een denim shorts en een pet. 


Onze merken

Bij Van Dort Bodyfashion hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan badmode. Natuurlijk ben je altijd welkom om in de winkel langs te komen, maar ook online kun je je slag slaan. Belangrijk om te weten is dat ieder merk weer een totaal andere stijl- en pasvorm heeft. Ben je op zoek naar een bikini met grote cupmaat? Dan kun je perfect slagen bij Prima Donna. Voor de hippere, jonge stijl is Jets of Seafolly erg geschikt. 

 

Echte klassiekers vind je bij Pain de Sucre; een merk dat luxe ademt. Hier zie je de mooiste, meest verfijnde details en perfecte pasvormen die je lichaam omarmen. Voor sportief moet je zijn bij Polo Ralph Lauren en Calvin Klein. Een hippe bikini van Love Stories is weer heel erg on trend. 

 

Onderhoudstips

Net als je lingerie dient ook je badmode met de uiterste zorg onderhouden te worden. Na het wassen kun je je badpak en bikini het beste niet in fel zonlicht neerleggen, want door het licht heb je kans dat de kleuren uit de stof vervagen. Laat je badmode bij voorkeur liggend drogen zodat de vorm niet uitrekt. Heeft je badmode bepaalde details zoals een metalen ring, een veter of een ketting? Kijk dan eens of je deze er voor het wassen uit kunt halen.

 



Badkleding
Style je look aan het zwembad of strand helemaal af met bijpassende strandmode. Devotion tunieken hebben die typisch Griekse flair en heerlijke, zomerse prints. Ga voor een pareo in dezelfde print of juist een contrasterende kleur als die van je bikini. Pain de Sucre heeft prachtige lange jurken die je na het strand ‘s avonds aantrekt tijdens een avondje uit. High heels aan en gaan! 

 

Op zoek naar echte, one of a kind items? Kom dan even langs voor de collectie van Sissel Edelbo. We hebben unieke jurken en tunieken gemaakt van zijde, met elk een andere print of design. Geen enkel exemplaar is hetzelfde, en dit komt doordat de items zijn gemaakt van vintage sari’s uit India. 




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »