Menu
EUR
Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Ook bij ons in store merken we dat het merk dit seizoen erg hoge ogen gooit. Niet zo gek. Het label staan bekend om haar makkelijke, fijne pasvorm voor vrouwen met iedere maat. De maatserie loopt bij ons uiteen van een 34 tot een 44, waarvan veel items ook nog wat ruimer uitvallen. Marc Cain is een betrouwbaar merk met een echte feel good garantie. Je voelt je nooit ongelukkig in de maten van het merk. 

 

In 1973 ontstond het label, als tricotmerk. Seizoen na seizoen bracht het merk verrassende collecties uit. Kenmerkend: hun liefde voor detail en oog voor perfectie. Het merk staat bekend om haar altijd hoge kwaliteit, mooie materialen en innovatieve denkwijze. Alle items zien er niet alleen easy going uit, ze dragen ook zo. Alle kleding valt normaal op maat. 

 


Met het oog op duurzaamheid investeert Marc Cain flink. Haar productieproces vindt voor 70% in Europese landen plaats om ver transport te voorkomen. De productie die buiten Europa plaatsvindt wordt door Marc Cain nauwlettend in de gaten gehouden. Er zijn zelfs veel kledingstukken die compleet vervaardigd worden in Duitsland zelf. Deze items dragen het kenmerk ‘100% Made in Germany’. 

 

Leuk om te weten: werknemers van Marc Cain worden erg goed behandeld. Ze krijgen elke dag een vers bereide, gekookte lunch, en ook kunnen ze in de speciaal aangelegde bedrijfstuin gaan wandelen. Ze kunnen zich aanmelden voor sportlessen, waaronder yoga. Alle werkplekken zijn ergonomisch opgezet. 

 

Typisch Marc Cain is het gebruik van unieke prints en rijke, opvallende kleuren. Ook vertalen ze de laatste trends naar een draagbare versie. Zo zie je dit seizoen bijvoorbeeld de lak leren broek, maar ook felle, oranje en roze tinten, faux fur jasjes, grote, harige vesten, Chelsea boots en puffer jackets. 

 

Marc Cain noemt hun doelgroep ‘de moderne, zelfbewuste vrouw, die openminded en nieuwsgierig is’. In de nieuwe collectie vind je verschillende stijlen. We zien bohemian invloeden met fake fur jacks, bruintinten en animal prints, maar ook sportief met lougewear, grafische prints, puffer jacks en color blocking. Ook zijn er weer heerlijke breisels te vinden. Wij kunnen niet wachten om die fijne gebreide jurken- en truien weer aan te kunnen. De cardigan is een echte musthave bij Marc Cain: die is er in verschillende uitvoeringen.

Je kunt je look helemaal afstylen met in het oog springende accessoires. Denk aan grote sjaals met kleurvlakken, maar ook sportieve rugzakken, crossbody bags en modieuze schoenen. Wil je je look persoonlijk maken? Ga dan voor een contrast aan materialen. Kies voor een pastelroze strikblouse op een zwarte lak broek, bijvoorbeeld. 



Hoe werkt het ook alweer met de maatvoering? Dit is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Marc Cain hanteert een maatvoering van 1 t/m 6;

1=34
2=36
3=38
4=40
5=42
6=44

 

Wij kopen deze gehele range in. Zo kun je altijd terecht voor jouw maat. Twijfel je over hoe een bepaald item van Marc Cain valt? Bel naar onze klantenservice. Via 030 - 228 20 93 kom je direct bij de winkel in Bilthoven uit, waar onze ervaren stylisten direct kunnen adviseren. 




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »