Menu
EUR
Earth Day en duurzaamheid: een blik op toonaangevende modemerken

Earth Day en duurzaamheid: een blik op toonaangevende modemerken

Earth Day en duurzaamheid: een blik op toonaangevende modemerken

Earth Day biedt een uitgelezen kans om stil te staan bij de impact van de mode-industrie op onze planeet. Gelukkig omarmen steeds meer modemerken duurzame praktijken als onderdeel van hun missie. Laten we eens kijken naar de merken die wij verkopen die duurzaam zijn:

  • Ganni
  • Neeve
  • 10Days
  • Baum und Pferdgarten
  • Saye

Ganni: stijlvolle duurzaamheid

Het Deense merk Ganni heeft zich gevestigd als een pionier op het gebied van duurzame mode. Door gebruik te maken van biologisch katoen, gerecyclede materialen en innovatieve productiemethoden, biedt Ganni stijlvolle kleding met een minimale impact op het milieu.

Neeve: slow fashion voor een betere toekomst

Neeve is een opkomend merk dat de principes van slow fashion omarmt. Door te focussen op tijdloos design, hoogwaardige materialen en lokale productie, streeft Neeve ernaar om kledingstukken te creëren die lang meegaan en minder belastend zijn voor het milieu.

10Days: duurzaamheid in de dagelijkse stijl

10Days, bekend om zijn comfortabele en veelzijdige kleding, integreert duurzaamheid in zijn dagelijkse stijl. Door te kiezen voor organische stoffen, zoals biologisch katoen en tencel, en het minimaliseren van afval in de productieprocessen, zet 10Days zich in voor een meer verantwoorde mode-industrie.  

Baum und Pferdgarten: innovatie in duurzaam design

Baum und Pferdgarten omarmt innovatie in duurzaam design door middel van samenwerkingen en experimenten met nieuwe materialen. Door gerecyclede vezels en plantaardige kleurstoffen te gebruiken, zoekt het merk voortdurend naar manieren om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

Saye: schoonheid in duurzame sneakers

Het Spaanse merk Saye bewijst dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan, zelfs als het gaat om schoenen. Met een toewijding aan gerecycled materialen, ethische productie en het planten van bomen voor elk verkocht paar sneakers, laat Saye zien dat het mogelijk is om mode te maken die zowel goed is voor mensen als voor de planeet.

Shop jouw duurzame outfit bij Van Dort Mode


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »