Menu
EUR
Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp

Door: Maxine Troyer Reacties: 0

Essentiel Antwerp

 

Een van onze favoriete kledingmerken die wij verkopen, Essentiel Antwerp, is opgericht door Esfan Eghtessadi en Inge Onsea uit Antwerpen. Inge was al vanaf jonge leeftijd geinteresseerd in mode en werkzaam als model. Zij heeft vijf jaar in India gewoond waar ze verliefd werd op de bijzondere kledingstijl. De verrassende kledingcombinaties en kleurrijke stoffen en patronen vond zij prachtig. Ook de zakenpartner van Inge, Esfan, kwam van huis uit in aanraking met stoffen, schetsen en modecollecties.

 

Essentiel Antwerp kenmerkt zich voornamelijk door de kleurrijke patronen en de blije frisse uitstraling. Accessoires combineren uitstekend bij een Essentiel Antwerp outfit. Een paar keer per jaar komt Essentiel Antwerp met een nieuwe collectie met een nieuw thema. Essentiel Antwerp heeft echt een wereldse uitstraling die over de hele wereld tot de verbeelding spreekt. .

 

In 1999 brachten Inge en Esfan hun eerste T-shirt collectie uit.  De collectie bestond uit meerdere modellen en twintig verschillende kleuren. Deze T-shirts waren zo populair dat dit Inge en Esfan de mogelijkheid gaf om hun eerste kledingwinkel te openen in Antwerpen. Een paar seizoenen later werden ook meerder items waar onder jassen, kleurrijke jurken en blouses die in verschillende kleuren en nieuwe materialen werden ontworpen. De unieke collecties werden en worden nog steeds met veel liefde ontworpen!

 

Binnen onze Essentiel Antwerp collectie hebben wij veel variatie. Van onze feestelijke items zoals de Green Sequin Pants naar een nette werk collectie waarbij pantalon broeken een must zijn! Fleur haar favoriete item dit seizoen is voornamelijk de Tye Die collectie. Naast Essentiel Antwerp verkopen wij dit jaar van verschillende merken Tye Die items. Essentiel Antwerp springt hierbij er wel echt uit. De kleurrijke maar ook chique collectie verkopen wij dit seizoen met veel liefde. Naast de prachtige uitstraling van deze items ben je hiermee helemaal in trend dit seizoen, van jurken, accessoires tot aan kleurrijke truien!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »