Menu
EUR
In stijl het terras weer op - zo doe je het!

In stijl het terras weer op - zo doe je het!

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Wat je aan gaat trekken, hangt natuurlijk ook wel af van de locatie waar je naartoe gaat. Schuif je aan bij een chique after work borrel bij een vijf sterrenhotel? Dan zal je styling anders zijn dan bij een relaxed borrelplank avondje op het terras van je favo kroeg. Als algemene tip zijn de Van Dort ladies erg fan van laagjes. Je kunt beter iets meer aan hebben wat uit kan, dan dat je het straks koud gaat hebben.

Moet je overdag werken, dan is het top om een losse cardigan mee te nemen. Die kan ‘s avonds mooi over je outfit heen. Ons nieuwste label Magali Pascal heeft een prachtig, lang vest in caramel. En een American Vintage cardigan is door hun heerlijke breisels ideaal. Ook een trenchcoat, bijvoorbeeld een Max Mara jas, is natuurlijk het perfecte kledingstuk om mee te layeren. Niet zo’n fan van een trench? Ga dan voor een lekker stoere, tikkeltje oversized blazer. Een zwarte Iro blazer is bijvoorbeeld perfect. 

 

Max Mara Weekend Camel Gilet Gange  

 

Nog zo’n fijne trend is het gilet. Vooral Max Mara heeft hele mooie, gewatteerde in de collectie. Zo’n gilet schiet je gewoon aan over bijvoorbeeld een sweater. Je blijft warm, maar ziet nog steeds genoeg van je outfit. 

 

Heb je een iets chiquere gelegenheid? Transformeer dan je workwear van overdag naar een avond look. Die ene dames broek wordt ineens heel party proof wanneer je een los paar high heels meeneemt. En die grote Zadig & Voltaire shopper maakt plaats voor een crossbody bag. 

 

Wij zijn groot fan van het dames pak. Door te investeren in een jasje en een bijpassende broek, kun je eigenlijk ontelbaar veel combinaties maken. Je draagt de twee items namelijk ook afzonderlijk van elkaar. Wij hebben nu een gave Munthe blazer en een matching broek in beige mét diagonale streep. Perfect om naar het werk te dragen, en ‘s avonds af te stylen met een paar high heels en een clutch. 

 

Second Female Light Grey Carmella Sweat Pants Notes du Nord black Silky Blazer

 

Last but not least: de athleisure trend. Het dragen van sportieve items zoals joggers, de sweater, leggings en hoodies in alledaagse looks. Nog steeds enorm populair en perfect om een relaxte thuiswerkdag terras proof mee te krijgen. Wij vinden een goede jogger ideaal om chic te dragen met een klassieke zwarte dames blazer, een strakke top en een paar hakken. Ook een hoodie blijft leuk onder een oversized blazer. Staat hip en draagt ongelooflijk comfortabel voor de rest van de avond. Cheers!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »