Menu
EUR
Marc Cain Herfst/Winter 2020 online Fashion show 

Marc Cain Herfst/Winter 2020 online Fashion show 

Door: Maxine Troyer Reacties: 0

Marc Cain Fall/Winter 2020 ONLINE FASHION SHOW 

 

De spectaculaire fashion shows die wij van hun gewend zijn kunnen dit jaar helaas niet op locatie met de trouwe gasten doorgaan. Net als andere merken is Marc Cain het dit jaar anders gaan doen. Om de collecties toch aan het publiek te kunnen laten zien zijn er online fashion shows georganiseerd! Marc Cain springt er hier ook weer enorm uit. Door de prachtige modellen die de catwalk belopen voelt het net alsof u bij de show aanwezig ben en first row tickets heeft om de show te bekijken.  De online fashion shows zijn voornamelijk te zien op social media kanalen zoals YouTube en Instagram IGTV. Het houden van een online fashion show is voorlopig voor veel collecties de toekomst en wellicht het nieuwe normaal in de fashion wereld. 

 

Om u alvast enthousiast te maken over de nieuwe herfst en winter collectie hebben wij onze favoriete must items uit de fashion show geselecteerd. Een thema dat veel terugkomt in de show zijn de ruitjes prints en pied de poule. Deze prints zijn enorm trending voor het komend herfst en winter seizoen. In de show worden ze veel getoond als blazer met bijpassende broek

 

Een trend die zich van vorig jaar nog steeds gaat voortzetten is de leather look. Een look a like leren broek is echt een must in uw kleding kast! Perfect te stylen met een grote trui van bijvoorbeeld Absolute Cashmere. Om de outfit helemaal af te maken zien wij ook veel fluffy jassen terugkomen. Deze trend is al een aantal jaar in style en gaat zich ook voortzetten komende winter. Het zit heerlijk en door de langere lengte houdt het je warm tijdens kouder weer. 

 

We zien dit jaar veel paars tinten in het kleurenpallet, als eyecatcher van de look en ook in monochrome outfits. Of het nou lila paars is of een heerlijke felle paarse tint, paars is tegenwoordig in bijna alle nieuwe collecties te vinden. In de fashion show van Marc Cain worden veel kleuren gecombineerd, zoals paars met oranje of groen. Hoe kleurrijker de outfit hoe beter!

 

Wat wij enorm vaak terug hebben zien komen in de fashion show zijn hoge laarzen. Dit jaar wisselen we de over-the-knee boots in voor moderne cowboy laarzen en hoge laarzen tot net onder de knie. Perfect te combineren bij nog een must voor de herfst: maxi jurken. Second Female staat al jaren bekend om hun prachtige lange maxi jurken. Of het nou een Navy Slip Dress is of kleurrijke Marc Cain jurk, een lange jurk met hoge laarzen is een top gestylede outfit.  Om deze outfits af te maken zien wij bij de fashion show veel mooie accessoires terugkomen. Van hoeden tot riemen en bijpassende tassen. Een accessoire kan niet ontbreken!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »