Menu
EUR
Modetrends herfst/winter 2022 2023 om nu te shoppen

Modetrends herfst/winter 2022 2023 om nu te shoppen

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Je kunt er daarom ook voor kiezen om een trend subtiel in je outfit te verwerken. Een business proof pak kan helemaal on trend worden met een felgekleurde, gekke tas. Een klassieke little black dress kan worden opgespiced met een paar statement Essentiel sneakers. Het gaat erom dat jij datgene vindt waar je ogen van gaan twinkelen. Wij staan natuurlijk voor je klaar om je te adviseren, en om je eens lekker uit je comfort zone te trekken. 


Kies voor kleur
Als je recentelijk in onze winkel bent geweest, is je direct opgevallen dat we weer een hoop gekleurde items hebben dit najaar. We mogen opvallen! Het wordt deze herfst en winter dan ook geen basic garderobe, want we mogen allemaal aan het groen, roze, blauw en geel. Een fijne trend, want zeg nou eerlijk: die felle kleuren doen in de grauwe herfst veel meer voor je huidskleur dan zwart, grijs of zand. In het allerbeste geval draag je deze kleurtjes ook nog eens gemixt met elkaar - maar dit is voor de echte dare devils.

Heb je een warmere huidskleur met een gelige ondertoon, dan staan de aardetinten van Vince en Essentiel jou erg mooi. Denk hierbij aan terra, off white, roest en diverse bruintinten. Je krijgt hierdoor direct een chique maar warme uitstraling. Vince heeft voor dit najaar prachtige, gladde stoffen die wijd om het lichaam vallen. Combineer een los vallende, oranje Vince pull met een soepele, bruine Vince pantalon en je hebt een toegankelijke business look.

Maak een combinatie van kleur en aardetinten met de nieuwe mode van Munthe. In deze collectie wordt helder blauw gemixt met bruin en beige. Een hele toegankelijke manier waarop je kleur in je kast kunt aanbrengen.



Clash of the prints
Pak uit met de nieuwe collectie van Hofmann! Hierin vliegen de ruches, opvallende blouses, lange print jurken en het kant en broderie je om de oren. Die laatste twee zijn dan ook een enorme herfst trend: stoffen mogen doorschijnen. Niet alleen kant is populair, maar ook sportief mesh en chic organza. Heb je gelijk weer een goed excuus om naar Van Dort Bodyfashion te gaan, en een mooie beha voor onder je kanten top te scoren.

Wil je het helemáál goed doen, durf dan eens diverse prints met elkaar te combineren. Je doet dit door te werken binnen dezelfde kleurenfamilie. Merken als Lala Berlin, Munthe, Essentiel Antwerp en Marc Cain hebben de meest prachtige prints in hun collecties.

Business babe
Power dressing is hot. Het hierboven genoemde dames pak is een look die iedere vrouw in haar kast dient te hebben. Denk hierbij eens aan een IRO krijtstreep blazer. Je kunt zowel een blazer als een pantalon altijd zowel los als samen aan. Hiermee stel je een schat aan verschillende outfits samen. Maak een onvergetelijke indruk met de herfstcollectie van CHPTR-S. Laat de powerwoman in je naar boven komen in een glanzende trenchcoat, een paarse blazer of een oversized pantalon. Diezelfde pantalon style je in je vrije tijd gewoon af met een geblokte CHPTR-S sweater.

Shiny leather is een ding dit najaar. Zo zien we bij 10 Days de leren rok in een stijlvolle midi lengte, waarmee je naar hartenlust kunt combineren met een goede witte blouse of een grote sweater. De leren rok zien we ook bij CHPTR-S en Lala Berlin terug. Laat je inspireren door de streetstyle looks bij de grote catwalkshows van dit moment, en durf leer op leer te dragen. Werk hierbij weer in dezelfde kleur(familie) en draag bijvoorbeeld een leren Lala Berlin trenchcoat op een leren kokerrok. Of ga voor een leren blouse in combinatie met een all time favorite: de leren broek.



Comfy streetstyle
De chunky trui is elke winter een hot item. Je kunt simpelweg niet zonder een goed gebreid vest of een knitted trui. De gebreide trui is eindeloos te combineren met een stoere leren broek, een leren rok, maar ook een gave jeans of zelfs een nette pantalon. Onze Americandreams truien zijn zacht en dragen ontzettend fijn op de huid. Deze handgemaakte breisels toveren een lach op je gezicht vanwege de heerlijk vrolijke kleuren. Een grote, oversized trui geeft een stoere look op een gave, verwassen jeans. 

Ga voor een coole, laid back mix van Tokyo en Parijs in de herfstcollectie van IRO. Oversized sjaals, teddy caps, gebloemde jurkjes met grove sneakers, stoere, korte jacks en verwassen jeans. Het mooiste is nog om deze tegenstellingen ook in je outfit op te zoeken. Typisch IRO is het dragen van een groot geruit jack over een petite jurkje. Of een vintage look jeans bij een vrouwelijke, getailleerde IRO top met sexy V-hals. 

Laat je door ons stylen
Helemaal in the mood gekomen voor een mooie, nieuwe herfstgarderobe? Kom dan eens langs bij Van Dort Mode in Bilthoven. Onder het genot van een kopje koffie of thee bekijk en pas je hier op je gemakje de nieuwste herfstmode. Wij stylen je look helemaal voor je af, zodat je eens een totaal andere uitstraling krijgt. Kom proeven uit ons stoere maar vrouwelijke assortiment; we weten zeker dat er ook voor jou iets passends tussen zit. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »