Menu
EUR
Nieuw binnen: Chapter 4 van 10DAYS

Nieuw binnen: Chapter 4 van 10DAYS

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Het nieuwe Chapter wordt gekenmerkt door een zomers kleurenpalet van sorbettinten als perzik, zalm en pink. Vooral de peach kleur staat geweldig bij een zongebruinde of donkere huid.

Sportief zoals je van 10DAYS gewend bent, bevat de collectie vintage fleece en mesh. Juist deze sporty items kun je stylen met vloeiende, soepel vallende stoffen. En: de tie dye print is weer terug van nooit weggeweest. Een print die eigenlijk altijd kan, maar met name erg mooi is in de zomer. Tie dye ademt namelijk dat boho gevoel waar wij zo van houden. De tie dye print van dit Chapter bestaat uit zwart, off white en peach.

   

 

Naast tie dye kun je in Chapter 4 van 10DAYS ook nog een nieuwe print spotten. Ikat is een techniek waarbij je textiel van motieven voorziet, voorafgaand aan het weven van de garens. Deze garens worden geverfd en vervolgens samengebonden. Ze worden afgedekt met een waterafstotende stof, zodat de kleurstof zich op die plaatsen niet kan hechten. ‘Ikat’ betekent in het Javaans dan ook ‘binden’. Het resultaat: een bohemian print!

10DAYS laat ook in deze collectie weer het gebruik van natuurlijke materialen zien. Bijvoorbeeld de Longsleeve Linen die luchtig valt en aangenaam op de huid aanvoelt. Maar ook biologisch katoen, omdat je in de zomer graag een ademende stof wilt. Chapter 4 is er eentje die je compleet in je koffer wilt meenemen op reis naar een zonnig oord. Je hoeft niet meer na te denken over je outfits op vakantie - de collectie is easy going.

Ga voor tijdloze klassiekers die keer op keer terugkomen, zoals The Hoodie, The Longsleeve, The Oxford Dress en natuurlijk onze populaire 10DAYS jogger. Veel items uit Chapter 4 hebben net even een nieuwe twist, zoals een artwork op de voorzijde, of een satijnen bies.

   


Ondanks dat de collectie erg comfortabel en relaxed is, kun je er nog steeds op en top vrouwelijk uitzien. Bijvoorbeeld met onze jersey Midi Skirt. Of denk aan onze Strappy Dress; een mouwloze jurk met dunnere schouderbandjes, veelal gemaakt van comfy fleece. Een uitermate geschikt model die je aanschiet met een dames sandaal eronder. Heb jij de Strappy Sandals al?


Meer uit je garderobe halen? Draag de kleding van 10DAYS dan eens net op een andere manier. De Pinstripe Bermuda kun je bijvoorbeeld perfect naar het werk of een formele gelegenheid dragen. Of draag de Oxford Shirt Dress eens open met daaronder een Wrapper en een Shorts. Ook is deze 10DAYS blouse jurk heel erg geschikt om te dragen als kaftan, voor over je bikini. 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »