Menu
EUR
Online Fashion show

Online Fashion show

Door: Maxine Troyer Reacties: 0

Online Fashion show

 

De Corona crisis vraagt om creativiteit en vernieuwing van zowel bedrijven als hun klanten. Om de mensen thuis toch een kijkje te geven in onze nieuwe collectie hebben wij een online fashion show georganiseerd. Met dank aan FashionXchange hebben wij samen een geweldige online fashion show kunnen creëren om u thuis te blijven inspireren met onze mooie collectie! Zowel tijdens de show als op social media combineren wij graag merken met elkaar. Hierbij maken wij outfits die ons onderscheiden en een unieke stijl creëren voor onze klanten. 

 

Net zoals Van Dort pakken andere grote modemerken het dit jaar wat anders aan. Paris Fashion Week gaat dit jaar ook online! De Fédération de la Haute Couture et de la Mode organiseert een digitale editie van Paris Fashion Week Mode Masculine. Van 9 tot en met 13 juli vinden de mannenmode lente/zomer 2021 collectiepresentaties plaats op een online platform. Alle modehuizen die normaal op de catwalk te zien zijn gaan dit jaar een creatieve film vertonen. Hiernaast kunt u online winkelen tijdens de modeweek, allemaal veilig vanuit uw huis!

 

Voor de online fashion show hebben wij onze nieuwste items zo mooi mogelijk in beeld proberen te brengen. Tijdens de show kunt u de prachtige items van onder andere Iro, Notes du NordOne & Other, Toral Shoes, Missoni, CHPTR-s, Second Female, 10days en Oa pinko bekijken. Alle prachtige merken komen aan bod! Juist tijdens de #socialdistancing zijn wij nog actiever geworden op sociale media. Naast de dagelijks Instagram posts zijn er dagelijkse story's te zien op de Van Dort Instagram om u te inspireren met verschillende stijlen, looks en merken. Ook kunt u wekelijks nieuwe blogposts vinden op de website. Zo proberen wij zo goed mogelijk met u in contact te blijven. Het zijn moeilijke tijden en juist daarom zijn wij enorm dankbaar voor al onze trouwe klanten! Voor meer inspiratie kunt u een kijkje nemen bij onze online 'shop de look', te vinden op de Van Dort website. 

 

Klik hier voor de online Fashion show die u terug kunt kijken via IGTV op onze Instagram. Geniet ervan!

 


Reacties (0)

Sven Romijn
Geplaatst op 2020-05-18 17:33:49
Hoi Els, Het jurkje is van One & Another Label, maar ehlaas helemaal uitverkocht bij ons.
Yvonne
Geplaatst op 2020-05-16 10:19:08
Geweldige show. Mooie energie van de dames in combinatie met de veelkleurige collectie geeft een top zomers ☀️ Gevoel!!
Els de Zeeuw
Geplaatst op 2020-05-15 21:08:04
In de online show is op 1.33 een prachtige jurk te zien. Ik kan hem op de site nergens vinden. Welk merk is het en is deze nog te koop?
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »