Menu
EUR

Cadeau nodig voor de feestdagen 2020?

5x cadeau-ideeën voor dames

Op zoek naar een specifiek cadeau voor een vrouw in de familie? Bijvoorbeeld voor uw vrouw, vriendin, (schoon)moeder of zus? Of heeft u een lootje getrokken en daardoor de behoefte aan een cadeau voor haar? Alleen heeft u geen inspiratie of ideeën wat te geven? Dan is dit de goede plek. Wij hebben de leukste en fijnste cadeautips verzameld en op deze pagina op een rijtje gezet.

 

Dit jaar zit u met een heerlijk zittend kledingstuk vast en zeker goed! Vaak geldt: hoe origineler het cadeau, des te meer het gewaardeerd wordt. Maar aangezien loungewear mede door het vele thuiswerken dit jaar weer vaker gedragen wordt dan ooit, zal de trendy jogger toch iets meer gewaardeerd worden dan een klassieke kokerrok. En met het geven van een heerlijk warme sjaal zit u natuurlijk altijd goed!

 

1. Cadeau tip van het jaar 2020: loungewear

 We werken over het algemeen al een paar maanden thuis en helaas ziet het er naar uit dat dit niet snel verandert. Het voordeel van thuiswerken – en over het algemeen meer thuis zijn – is dat loungewear eindelijk volop gedragen wordt. En terecht, want vaak wordt onderschat hoe mooi joggingbroeken (ook wel joggers) kunnen zijn. En een warme, comfortabele trui ziet er vaak ook nog eens goed uit. Vandaar dat wij met stipt op 1 als tip hebben om lekkere, warme, comfy kleding cadeau te doen. Denk hierbij aan een modieuze joggingbroek met luipaardprint of zachte wollen trui in felle kleur.

10Days Sweatpants met luipaardprint American Vintage wollen trui

                          

2. Geef een dames accessoire cadeau - een warme sjaal of muts

Geen inspiratie voor een cadeau? En heeft u geen verlanglijstje ontvangen? Als de cadeau wensen onbekend zijn, maar u toch nog iets origineels wil geven is een accessoire wellicht een leuk idee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een warme muts van 10 Days? Of deze prachtige zachte sjaal van Marc Cain? Met een 100% wollen sjaal zit u tijdens de koude feestdagen altijd goed.

Wollen muts 10 Days Marc Cain zachte sjaal

 

3. Die ene mooie schoudertas waar ze over droomt

Een cadeau dat jaren mee gaat en waarmee u de plank bijna niet mis kunt slaan is het geven van een (faux) leren tas. Damestassen zijn er in allerlei soorten en maten. Van weekend bag tot rugzak. En van fanny pack met print tot schoudertas. Vooral een klein model schoudertas is een ideaal damescadeau. Wij zijn zelf enorm fan van een zwarte damestas die zowel casual als gekleed gecombineerd kan worden, bijvoorbeeld de tassen hieronder van Essentiel Antwerp en Zadig & Voltaire. Prachtige cadeaus waar iedereen blij van wordt.

Schoudertas Essentiel Antwerp Schoudertas Zadig & Voltaire
Faux Leren Schoudertas Schoudertas Zadig & Voltaire

 

4. Ga voor groen - duurzaam shirt van Neeve cadeau

Iets wat we ook steeds vaker zien terugkomen zijn duurzame cadeaus, zoals prachtige vegan huismode en nightwear. Of een basic duurzaam shirt van het merk Neeve, altijd gemaakt van 100% organisch katoen van de hoogste kwaliteit. Het leuke aan het cadeau doen van een duurzaam shirt is dat deze net zo uniek is als de persoon aan wie u het geeft. Door het gebruik van duurzame en organische stoffen kan het namelijk zijn dat er onregelmatigheden in de kleur van de stof te zien zijn. Naast een zacht en duurzaam shirt geeft u hiermee dus ook echt een uniek cadeau aan de vrouw waarom u geeft. Liever een iets uitgebreider cadeau dat duurzaam is? Dan is de natuur- en diervriendelijke nachtkleding een leuk idee, bijvoorbeeld dit trendy en comfortabele huispak.

100% organisch katoenen shirt Huispakken van Vegan
100% Organisch katoen shirt dames Heerlijk huispak Vegan

 

 5. Yogalegging als ultiem cadeau voor ontspanning

Om niet te veel spanning te voelen tijdens het vinden van een cadeau voor haar, draait het bij cadeautip nummer vijf om ontspanning. En dat terwijl yoga beoefend kan worden voor zowel ontspanning als inspanning. Met een yogalegging cadeau slaat u dus twee vliegen in een klap. De legging kan gedragen worden tijdens het sporten of beoefenen van yoga of pilates. Daarnaast zien we ook steeds vaker yogaleggings in het straatbeeld. In combinatie met een warme, zachte trui kijkt niemand gek op als een yogalegging de hele dag gedragen wordt. Vooral de leerloook legging is ideaal om ook overdag te dragen. Oftewel: het maakt niet uit of u een cadeau zoekt voor een sportieve vrouw of niet, een yogalegging is altijd goed.

10DAYS yoga legging Zebra print 10DAYS leatherlook legging
10 Days Yoga legging met zebraprint 10DAYS legging leerlook

 

Hopelijk hebben we u op weg geholpen met bovenstaande ideeën voor goede cadeautips voor een vrouw. Voor elke gelegenheid hebben wij passende items. We hebben hierbij zo breed mogelijk naar budget gekeken, dus voor elke prijsklasse zit er een cadeau idee vrouw tussen. Van schoencadeau tot uitgebreid pakket onder de kerstboom. En van tip voor een verjaardagscadeau tot mooi accessoire om het nieuwe jaar mee in te luiden. Ideaal voor de feestdagen 2020 die alweer bijna voor de deur staan. Al deze cadeaus zijn uiteraard ook geschikt om aan uzelf te geven.

Zit er in bovenstaande lijst niets tussen dat aansluit bij de wensen die u heeft ontvangen? Bekijk dan eens de algemene pagina’s damesmode van bijvoorbeeld 10 Days, Essentiel Antwerp of Marc Cain voor mooie kledingstukken om cadeau te doen. Zo bestelt u makkelijk een mooi cadeau, zonder daar zelf voor de deur uit te hoeven gaan. Veel van deze producten zijn online te bestellen bij Vandortmode.nl, maar ook te shoppen in een van onze stenen winkels: Van Dort Mode in Bilthoven en Van Dort | 10DAYS Store Utrecht. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en horen het graag als u hulp nodig heeft bij het vinden van een perfect cadeau voor haar.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »