Recap: Dit was Transform Yourself!

Recap: Dit was Transform Yourself!

De komst van de herfst betekent automatisch een nieuwe garderobe. Laagjes, warme kleuren, grove breisels en de mooiste boots - wij stonden al maanden klaar. Door de transformatie van ons bedrijf kwamen we dan ook op het idee om een Transform Yourself event te organiseren! Dit alles moest in het teken van de nieuwe najaarscollecties staan. Een heerlijke dag om jezelf te laten betoveren door al het moois, maar ook om een verse start te maken met het nieuwe seizoen.

Niet alleen voor onze uiterlijke zelf moest worden gezorgd! Naast een inspirerende fashion show door Van Dort en de modellen van Fashion Xchange, nodigden we Wijnhuis Zuid uit voor een heerlijke en persoonlijke wijnproeverij. Met wijnen, prosecco en rosé uit allerlei verschillende landen kijk je je ogen uit in hun mooie zaak aan de Julianalaan in Bilthoven. 

 

Tijdens ons event kwam het Wijnhuis dan ook een heuse wijntest organiseren. Door middel van vragen op een iPad te beantwoorden, kon je erachter komen welke wijnsoort het beste bij jou past. Dat kon ineens heel verrassend zijn, maar uit je comfort zone treden is zo nu en dan best een goed idee! Uiteraard had Wijnhuis Zuid ons meteen voorzien van mooie wijnen die live konden worden geproefd, en zat er ook nog eens een fles rosé in alle goodiebags.

 


Uiteraard hoort bij een wijntje ook een goede amuse - deze werden verzorgd door Restaurant Le Nord. Eigenaresse Lieke ging persoonlijk met alle hapjes rond, waaronder macarons, een mini-salade met kwarteleitjes en Prosciutto. Dit Franse restaurant zit in Bilthoven, en serveert klassieke gerechten met een moderne en frisse touch. 

 


Omdat we een duidelijk thema in ons hoofd hadden, schakelden we Partners in Crime in voor de styling van ons event. Zo werd de entree direct verzorgd met een schitterende goudkleurige loper, die mooi afstak tegen de houten stoelen. Aan de buitenzijde van onze store stond het woord ‘welkom’ in strakke, witte, verlichte letters. Deze letters waren ook nog eens voorzien van de mooiste bloemen, wat een extra dimensie gaf. Ook het welkomstbord en de photobooth werden door Partners in Crime verzorgd, net als alle prachtige kristallen glazen.

 

Wie op het event aanwezig was, kon zich inschrijven voor een heuse, magische reading door auteur en astroloog Josie Boog. Deelnemers konden hun geboorteplaats-, datum en tijd invullen en Josie checkte aan de hand hiervan de stand van de planeten bij geboorte. Via deze birth chart kan de astrologe precies zien waar sterktepunten maar ook uitdagingen liggen. Dit op het gebied van carrière, liefde, maar ook persoonlijke ontwikkeling en familie. 

 


Na onze fashionshow konden onze gasten dan ook naar hartenlust genieten van al deze elementen. Deze show, georganiseerd door Astrid van Gorp, en gestyled door onze Fleur en Annabelle, was een daverend succes. Dit kwam ook mede door de fijne samenstelling van modellen van diverse leeftijden en met een uiteenlopend uiterlijk. Zo was er voor iedere gast de juiste dosis inspiratie! De modellen kwamen op in verschillende kleurthema’s donkere kleuren geïnspireerd op de jungle en een bright kleurenpalet van herfsttinten als bordeauxrood, oranje en cognac. 

 

Last but not least - onze mix and match koningin Lizzy van der Ligt, die de aanwezigen kwam vertellen welke herfst items echt niet mogen ontbreken in onze kledingkast. Ze ging voor in ieder geval een statement knit, een gilet of bodywarmer, en een jasje dat zowel binnen als buiten kan worden gedragen. Mocht je je afvragen welke trendkleuren je echt niet mag missen, dan zijn dat bruintinten en groen! Dat komt goed uit, want vrijwel ieder merk bij ons heeft deze kleuren verwerkt in hun collectie. 

 


Zoals je al kunt lezen was Transform Yourself een succesvol event -  wij zijn dan ook enorm dankbaar voor alle positieve reacties vanuit het publiek. Ook de rijkelijk gevulde goodiebags werden enthousiast in ontvangst genomen, met dank aan al onze merken. Na dit eerste event sinds tijden gaan we absoluut weer plannen maken voor ons volgende concept, want die komt er! Houd onze online kanalen dus zeker in de gaten, we hopen je snel te zien in store. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]