Marc Aurel

  • Geplaatst op
  • Door Maxine Troyer
  • 0
Marc Aurel

 

 

Marc Aurel creëert exclusieve mode voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar mode die bij hen past. De stijl is uniek en zet de toon voor de vrouwen die het dragen. Dit zijn trendy vrouwen die volop levensgenieters zijn. Dit weerspiegelt het kenmerk van Marc Aurel. 

 

De 130 medewerkers van Marc Aurel werken met enorme passie aan de kwaliteit, pasvorm en afwerking die altijd moet voldoen aan de hoge standaard van Marc Aurel. Marc Aurel is een internationaal merk geworden sinds de oprichting van het bedrijf in 1972.  Die internationaliteit vind je terug in de mode stijl, zowel in de vrijetijdsmode als de mode voor zakelijke aangelegenheden.  Het merk Marc Aurel gaat met de tijd mee. Voor de actuele vrouwen is Marc Aurel het perfecte merk. Marc Aurel heeft een geweldig team dat door de actualiteit en kennis over kleding vaak een stapje voor is op andere merken. Marc Aurel staat voornamelijk bekend om de trendy, bij de tijd, modern maar nooit over the top style. Zij verwerken de trend van nu door middel van kleur en patronen in de collecties. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte outfit in de kleuren van nu. 

 

Bij Marc Aurel is de liefde voor mode zichtbaar in de mode voor alle seizoenen. Zo ontwerpt Marc Aurel vaak thema’s binnen de collectie, wat samenhang creëert doordat bepaalde kleuren veel terugkomen, en zo is het makkelijk om de items te combineren. Zo zorgt het team van Marc Aurel ervoor dat op ieder moment voor de klant de meest moderne en creatieve mode beschikbaar is.  Klanten genieten van deze keuze aan creaties in de collecties en kiezen om die reden voor de mode van Marc Aurel. De vrouwen die kiezen voor Marc Aurel zijn bewust van de kwaliteit van deze items. Ook zijn de vaste klanten enorm loyaal en houden gewoon veel van het merk wat het succes heeft bepaald.

 

Meer dan veertig jaar behoort Marc Aurel tot een van de succesvolste internationale modebedrijven.  Het merk Marc Aurel staat elk jaar weer in het zonnetje bij Van Dort. In 1972 werd door Reinhold Richter een nieuw Textiel ontwikkeld en werden damesbroeken geproduceerd. Zeven jaar later was er na veel ervaring en creativiteit een hele dameskleding collectie ontwikkeld. Omdat dit een enorm succes bleek bracht Marc Aurel vanaf 2003 twee hoofd collecties per seizoen uit met voor elke collectie vier thema's. Hierdoor was er voor elk type vrouw een perfecte Marc Aurel outfit te vinden. 

 

De kleding van Marc Aurel is gemaakt van goede kwaliteit waardoor het erg populair is. De Marc Aurel blouses zitten bijvoorbeeld erg goed en hebben een prachtige pasvorm. Voor elke gelegenheid is er een Marc Aurel outfit beschikbaar. Binnen onze Marc Aurel collectie hebben wij veel variatie. Van office-proof items met zebra prints tot aan de prachtige maxi jurken. Ook zijn dit seizoen onze Bermuda shorts helemaal in style. Zowel casual te stylen als voor chique gelegenheden. Van naturel kleuren tot aan de meer kleurrijke patronen, Marc Aurel heeft het allemaal. 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]