Menu
EUR
Nieuwe merken voor dames bij Van Dort Mode

Nieuwe merken voor dames bij Van Dort Mode

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Dolly Sports


Coming soon! Dit super hippe merkje heeft iconische athleisure looks die geinspireerd zijn op vintage klassiekers. Maar dan met een modern randje! Leuk weetje: het label hergebruikt overbodige lappen stof, geeft retro finds een nieuw doel en laat lokaal produceren. Dolly Sports is opgezet door de Amsterdamse Eline Starink en het merk heeft nu al een enorme potentie om erg groot te worden. Diverse bekende influencers zijn er namelijk al in gespot. Binnenkort bij ons!

 

 

 

White blouse Ellis Peach blouse Ellis Sweater Signature


Rails


Dit uit L.A. afkomstige merk heeft een typisch relaxte, nonchalante flair. Rails kleding voor dames, heren en kids zit heerlijk comfortabel en is gemaakt van natuurlijke materialen als linnen en katoen. Dit zijn items die je snel even aanschiet over je badmode aan het strand, en waar je niet over na hoeft te denken bij hogere temperaturen. Haal die typische California stijl naar je eigen garderobe.

 

In de Rails Fashion zomercollectie zie je de invloeden van het maken van reizen terug. Dit is kleding die makkelijk de koffer in gaat, met ademende stoffen en makkelijk te combineren items. De zomercollectie bestaat uit heerlijk zoete pastels die prachtig zijn bij een gebronsde huid. Wat dacht je van de nonchalante jogging shorts met een goede sweater? Ook de katoenen, wijd vallende blouses zijn ideaal om open te dragen over een bikini, maar ook zo op een jeans.

 

 

Camel Boston Softbed Taupe Boston Softbed


Birkenstock 

 

De comfort schoen is niet meer weg te denken uit onze kledingkast. De laatste trend is de clog, oftewel het klompje. Je stapt erin en klaar. Birkenstock is natuurlijk perfect voor de bredere voet of voor wie meer ondersteuning verlangt, maar het merk heeft ook een smallere pasvorm! De Boston clog werd al aan de voeten van menig influencer en celebrity gezien en is daarom de zomerhit van 2021. Wij hebben ze in taupe en cognac, en ze zijn helemaal leuk onder een gebloemde maxi dress. Ook mooi bij een relaxed fit broek of een jogger. 

 

 

Salmon Short Dress Ella Stripes Cream Short Dress with Ruffle

 

Devotion 

 

In 2001 begonnen de Griekse ontwerpers Athina en Dimitris met Devotion om zo vrouwelijk maatwerk te vertalen naar een high street merk. Met hun label wil het stel het natuurlijke zelfvertrouwen van de vrouw stimuleren. Devotion staat bekend om hun unieke prints en kwalitatief luxe stoffen. Met hun collecties willen ze voldoen aan de behoeften van de modieuze, moderne vrouw. In de prints, hun kleurgebruik en de mooie stoffen zie je toch die authentieke, Mediterrane chic terug. 

 

Saturdays Sundays


Het hipste merkje van nu, bedacht door succesvol styliste Jetteke van Lexmond en haar man. Alle kettinkjes, gemaakt van vintage bandana’s, worden met de hand geknoopt. Aan het uiteinde van de ketting zit een belletje, want het team gelooft erin dat liefde luid mag zijn. Ook is er een geluksbedeltje aan de ketting verwerkt. Dit is een prachtig cadeau aan jezelf, maar ook aan een dierbare die je een hart onder de riem wilt steken. 

 

Black The Hand Steamer

Black The Home Steamer

 

Steamery 

 

Dit Zweedse merk zorgt ervoor dat je je kleding binnen no time weer helemaal glad gestreken hebt. In een paar seconden is je favoriete item vrij van kreukels en plooien. Fijne bijkomstigheid: The Steamery designs zien er ook nog eens erg mooi uit. Bij Van Dort bieden wij in de winkel diverse formaten aan. Wedden dat dit jouw new best friend wordt?




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »