Menu
EUR
Trends komende seizoen (herfst/winter)

Trends komende seizoen (herfst/winter)

Door: Sharara Naqi Reacties: 0

Laten we eens kijken naar enkele van de opvallende modetrends die dit najaar waarschijnlijk de show zullen stelen. Het komende najaar belooft een fascinerende mix van stijlen en invloeden, die de diversiteit van de hedendaagse modewereld weerspiegelt.

BOSS LADY

Als het gaat om de modetrends voor herfst en winter 2023 zullen we volop business looks zien tijdens casual momenten.

Denk aan: een powersuit terwijl je koffiedrinkt met een vriendin. Hier zijn enkele inspiratie-looks voor jou, zodat jij je de boss lady kunt voelen die je al bent.

 

Zadig & Voltaire

Deze blazer is ontworpen voor liefhebbers van een gestructureerde, mannelijke snit met een vleugje elegantie. De antracietkleurige jacquard met vleugelprint geeft deze blazer een verfijnde en unieke touch.

De double-breasted sluiting straalt een tijdloze stijl uit en is afgewerkt met een discrete split aan de achterkant voor extra comfort. De blazer heeft een puntige kraag en schoudervullingen, wat zorgt voor een zelfverzekerde en krachtige uitstraling. Lange mouwen met verstelbare manchetten geven een verfijnde touch aan je look.

CHPTR-S

Deze blazer valt op door zijn verfijnde details en tijdloos design.

De getailleerde snit van deze blazer zorgt voor een flatterend silhouet en een gepolijste look. De blazer heeft een tweeknoopssluiting, waardoor je hem eenvoudig naar jouw voorkeur kunt verstellen.

Deze knoppen voegen een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De gedetailleerde openingen op de schouders geven deze blazer een eigentijdse uitstraling. Ze zorgen voor een speels accent en maken deze blazer uniek.



Marc Cain

Deze blazer heeft een aangesloten pasvorm en is voorzien van Weense naden, wat zorgt voor een gestroomlijnde en getailleerde look.

Het is relatief lang gesneden, wat resulteert in een eigentijdse en stijlvolle uitstraling. Mede dankzij de hooggeplaatste knoop heeft de blazer een stoer proportie. Aan de voorkant van de blazer zitten drie zakken.

Twee van deze zakken zijn klepzakken, een klassiek en tijdloos detail dat zowel stijlvol als functioneel is. Daarnaast zit er een paspelzak op de borst, wat een verfijnd en modieus element aan het ontwerp toevoegt.

De mouwrand van de blazer is voorzien van een split, waardoor deze op een opvallende manier omgeslagen kan worden. Dit detail voegt een speels element toe aan de blazer en biedt de mogelijkheid om de mouwen op verschillende manieren te dragen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »