Menu
EUR
Voorjaar trends 2020!

Voorjaar trends 2020!

Door: Maxine Troyer Reacties: 0

Voorjaar trends 2020!

 

Naast alle onrust die op het moment in de wereld is is er gelukkig nog een puntje van geluk: mode! Merken komen dit seizoen met enorm veel felle opvallende kleuren, gewaagde printen en korte shorts. Deze trends kan je overal tegenkomen dit seizoen!

 

Felle neon kleuren

Van fluor roze, feloranje en blauw tot neongroen en geel, alle felle neonkleuren maakten een verschijning in de nieuwe collecties van Lente/Zomer 2020. Van de geweldige IRO Pink Jeans, tot de neonkleurige ontwerpen van 10Days. Maak dus ruimte in je kledingkast tussen je beige en grijze items, voor opvallende ontwerpen die je garderobe de nodige pop-of-colour geven!

De hotpants

Het korte short in de vorm van hotpants is misschien wel het meest opvallende item dat een verschijning maakt tijdens de Lente/Zomer 2020 shows. Hoewel deze trend zomer schreeuwt, is het ook draagbaar in de koudere maanden in combinatie met een panty. Denk hierbij aan onze IRO Anthraciet Shorts! Ook bij Antik Batik en 10Days worden korte broekjes gespot, van denim varianten tot sportieve ontwerpen.

De trenchcoat

De trenchcoat is een item dat al jarenlang tijdloos is, en tijdens vrijwel elke show een verschijning op de catwalk maakt. In de nieuwste collecties maakt de klassieke jas echter op vernieuwende manieren een comeback, waar gespeeld wordt met kleur en motief. Ga voor een klassiek model met een twist zoals onze Chptr S Beige The New Yorker Coat of kies voor een opvallend exemplaar van Marc Cain.

Gekleurd leer

In het nieuwe seizoen komt leer (en vegan leer) weer helemaal terug. Ditmaal wordt de klassieke zwarte leren look verruild voor kleurrijke en levendige tinten. Bij Arma word de klassieke zwarte leren jas vervangen met een felle leren variant en in de collectie van Hvisk word met veel fel vegan leer gewerkt. 

Het gilet

Hoewel blazers op het moment weer helemaal in zijn komt er deze lente een oude trend terug: het gilet. Een gilet is een blazer zonder mouwen. Deze variant bestaan in allerlei verschillende soorten en maten. Verschillende stoffen, texturen, materialen, kleuren, knopen en andere opzetstukken komen aan bod. Je hebt prachtige langere varianten, maar ook leren of kortere met  een spijkerstof of met knoopjes. Denk hierbij aan onze geweldige lange gilets van Marc Cain tot aan de stoerdere gilets van Fabienne Chapot en Arma. 

Tie Dye

In dit seizoen komt de tie-dye print weer helemaal terug! Niet alleen vanuit de winkels maar ook thuis DIY tie dye is helemaal hip and happening. Van Dort Mode heeft zo een brede selectie wat betreft de tie dye. Van de heerlijke sweaters van Maison Scotch en Missoni, t-shirts van IRO tot aan de prachtige jurken van Essentiel Antwerp. Genoeg keuze dus! 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »