Menu
EUR
Lingerie styling voor de feestdagen

Lingerie styling voor de feestdagen

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Of je nu cadeautjes uitpakt onder de boom, Sinterklaas viert, aan het kerstdiner aanschuift of een fantastisch Oud-en-Nieuw feest beleeft - we willen allemaal shinen in lingerie. Voor iedere gelegenheid trek je iets anders aan. Dat kerstontbijt doe je natuurlijk in een mooie kimono of een cozy ochtendjas, waardoor je het gevoel krijgt in een luxe hotel te verblijven. Voor ‘s avonds of tijdens het diner hebben wij de knapste lingerie van merken als Marie Jo, Aubade, Lise Charmel en Marlies Dekkers.




Lingerie als fashion item

Met de mode van Wolford maak je een verpletterende indruk aan het diner. Ga voor een classy bodysuit die je vervolgens onder een blazer en pantalon draagt. Een Wolford body kan ook heel goed als top worden gedragen. Pluspunt: Wolford is niet alleen modieus maar ook comfortabel - het draagt als een tweede huid. Wil je helemaal all out gaan, dan kies je ook voor een Wolford panty of kousen. 






Vrouwelijk en opvallend

Dat is de lingerie van Aubade. Je komt hierin sterk en zelfverzekerd over tijdens de feestdagen. Aubade is vrouwelijk en sensueel en benadrukt de vrouwelijke vormen. Het luxe merk werkt uitsluitend met de trendkleuren van dit seizoen. Deze winter zijn dat de kleuren van edelstenen en pauwenveren. Smaragdgroen, robijnrood, donkerblauw. Pak lekker uit en zet jezelf in de spotlights met transparante details en oogverblindende afwerkingen. 

 

Jij bent het cadeautje
Pak jezelf letterlijk en figuurlijk in in onze prachtige zijden ochtendjasjes. Wij hebben ook warme, cozy badjassen en mooie zijden jurkjes voor tijdens het kerstontbijt. Koop je kimono passend bij je lingerie of ga juist voor voor mix and match!

 






New Year’s eve in PrimaDonna
PrimaDonna is bij uitstek perfect voor de grotere cupmaten. Trek die champagne maar open, want op Nieuwjaarsavond straal jij in classy zwart of opvallend rood. Het lingeriemerk heeft ook een speciaal setje ontworpen voor de feestelijke dagen van dit jaar. Het zwarte setje heeft goudkleurige details en een hippe dierenprint ruche. 









On trend in bruintinten en dierenprints
Zowel LoveStories als Marie Jo laten je dit feestseizoen zien dat je ook in neutralere kleuren kunt opvallen. Mooie nudes, maar wel met een glittertje of een glans. De bruintinten zijn hot en dat is ook te zien in lingerieland. Ook de leopard print is niet te missen! LoveStories heeft geweldige leo setjes die je juist heel verrassend onder een zwarte outfit kunt dragen. 

 

Lingerie als cadeau
Geef je partner eens een hint, en stuur hem of haar naar Van Dort Bodyfashion. Onze vakkundige stylistes helpen jou aan het perfecte cadeau voor onder de boom, voor man of vrouw. Lingerie en kimono’s zijn bij uitstek het perfecte cadeau voor in december. Wie wordt daar niet blij van?

 

Cadeautips voor vrouwen:

  • Een luxe lingeriesetje, in zijn of haar lievelingskleur
  • Een LoveStories box met twee slips
  • Zijden jurkje
  • Wolford panty of top
  • Een LoveStories oogmasker 


Cadeautips voor heren:

  • Een set boxers
  • Heerlijk zachte badjas
  • Comfortabele pyjama
  • Ugg sloffen



Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »