Menu
EUR
Nieuwe pre Fall collectie voor Dames

Nieuwe pre Fall collectie voor Dames

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0

Wij hameren altijd enorm op het dragen van verschillende laagjes. Zo is bijvoorbeeld een goede blazer onmisbaar. Koop je blazer gerust iets groter, want hoe meer oversized, hoe makkelijker je er verschillende lagen onder kunt stylen. Zo vinden wij een blazer erg leuk met een hoodie eronder. Ideaal voor nu, wanneer de temperaturen nog erg schommelen. Deze blazer kan straks in de herfstmaanden op warmere dagen perfect functioneren als tussenjas. Investeer dus slim. Wil je je favoriete kimono of kaftan aan? Waarom draag je deze niet op een pantalon of goede shorts? Laat hem (iets) open hangen met een mooie top eronder en je hebt weer een extra laagje. 

 

Wat dacht je van een goede maxi dress? Niet alleen hieronder kun je lekker een hemdje dragen, maar ook op de jurk kun je los gaan met bijvoorbeeld een grof gebreid vest - helemaal boho. Nu erg leuk met een sandaal of met klompjes, straks in de koudere maanden mooi met western laarsjes of leren sneakers. Investeer ook eens in een goede set. Denk daarbij aan een damespak bijvoorbeeld, bestaande uit een blazer en een pantalon. Deze kun je ook weer met verschillende laagjes aan, en zeker ook los van elkaar dragen. Straks bij kouder weer is het dames kostuum dan weer mooi met een dunne trui eronder en bijvoorbeeld een paar enkel laarsjes. 

 

Zadig & Voltaire Vanille dress Rafala Iro Jacket Ferry  Ba&sh Gwenn Top

 

Wat moet je echt in je kast hebben deze herfst? Wij zien in onze collectie een aantal duidelijke trends. Ten eerste mag de ruit weer, al is 'ie natuurlijk nooit echt weggeweest. We zien met name veel ruiten op grote, oversized sjaals, maar ook op jassen, broeken en rokken. Kijk maar eens bij Iro; we hebben de mooiste geruite sjaals- en jacks. Verder zagen we deze zomer al erg veel donkere kleuren. Dit viel je wellicht al op als je bij ons in de winkel bent geweest. Er hangen veel zwarte zomerjurkjes, maar ook donkere tops- en blouses in antraciet, donkerbruin of olijfgroen. In de winter borduren we nog even voort op de Dark Florals - de donkere versie van de bloemenprint. Met name bij Zadig & Voltaire zie je de bloemenprint terug. 

 

Iro Purple Jacket Hazel

 

De breisels mogen dit seizoen lekker funky. Denk groot en ga voor opvallend en nog grover dan normaal. Dit kan je dan weer mooi combineren met een vrouwelijke, delicate tegenhanger zoals de plissé rok. Draag die grove trui gerust op een pleated skirt en je hebt een prachtig contrast. Net als deze zomer blijft de logomania trouwens nog wel even. Oftewel; kledingstukken of accessoires die bezaaid zijn met een logo opdruk. Kijk maar eens bij Zadig & Voltaire. Nu al op zoek naar een geschikte winterjas? Slim idee. De mooiste exemplaren zijn vaak middenin het seizoen al weg. De grootste jassen trend heeft een oversized fit, en is een waardige vervanger van je warme deken thuis. Oftewel: groter dan groot, gewatteerd en vooral lekker ingepakt. 

 

Zadig & Voltaire Black Visit Blazer Strass Missoni Cardigan

 

De herfstkleuren 2021 zijn voor de ladies met name de Jewel Tones - kleuren die nog het meest doen denken aan de kleuren van edelstenen. Denk aan smaragdgroen, robijnrood, diep blauw, okergeel. Het mogen echt rijke kleuren zijn. Goed nieuws, want deze tinten halen je huidskleur mooi op. Ze staan ook waanzinnig mooi in combinatie met elkaar. Bij grote modehuizen als Valentino, Chanel en Giambattista Valli waren er volop compleet gouden looks te zien op de catwalk. Goud is met recht de kleur van najaar 2021 te noemen. Verdere trendkleuren zijn wit, rood, lavendel, lichtroze, oranje, donkerbruin, lichtgrijs en fuchsia. Ben je meteen weer bij. 

 

We hopen dat we je met deze post een beetje hebben bijgepraat. Natuurlijk kun je bij ons langs komen voor uitgebreid advies van onze ervaren stylistes. Kun je meteen de nieuwe herfst trends passen!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »