Menu
EUR
De herfst trends van onze lingerie merken

De herfst trends van onze lingerie merken

Door: Romy van den Bergh Reacties: 0


Love Stories

 

Het hippe label gaat deze herfst voor Everyday Icons. Bij Love Stories weten ze altijd precies wat wij vrouwen willen! Omdat de athleisure trend still going strong is, heeft het merk heerlijke jogging suits die je zowel binnen als naar buiten kunt dragen. Een goede oversized blazer toevoegen en klaar. Het kleurpalet van de collectie bestaat uit dark blue, off white en grey - klassieke kleuren met een twist. Zo zijn er bralettes met doorschijnende stofjes, polkadot prints, satijnen lingerie, glitter en kant. Vrouwelijk, maar comfy en draagbaar. 

 


Aubade

 

Zeg smaragd kleuren en je zegt Aubade. Deze herfst ziet het luxe merk ons het allerliefst in rijke edelsteen tinten als smaragdgroen en koningsblauw. Denk aan de kleuren uit een pauwenveer. Als edgy tegenhanger is er de Karl Lagerfeld collectie, die het modehuis exclusief in samenwerking met het lingeriemerk ontwierp. Strakke vormen, een combinatie van spicy zwart en rood en echte fashion statements. Wil je hebben!

 



Lise Charmel

 

Dit prachtige luxe merk staat bekend om haar handgemaakte Franse kant. Dit najaar hebben ze een aantal duidelijke thema’s, te beginnen met romantisch wit kant. Ook zitten hier beha’s met zijde tussen. Er zijn prachtige nude stijlen - zowel hard cup als soft. Als contrast heeft Lise Charmel rode beha’s en bralettes. Erg mooi om deze bralettes als detail in je look te dragen, bijvoorbeeld onder een blouse. Verder zien we fuchsia, paarsblauw en een serie zwarte setjes met geborduurde bloemen. 

 



Marie Jo


Bij Marie Jo zijn dit najaar de mooiste, warme herfstkleuren te zien. Denk hierbij aan koper, cinnamon en nude. We hebben daarnaast een mooi middenblauw in de collectie, en de beha’s hebben zowel een romantische kanten textuur als een geruite hard cup. Voor ieder wat wils! Ook spotten we weer de welbekende behabandjes met bloemetjes. 

 

Wolford

Dit label weet hoe je een statement moet maken! maar dan wel op een chique manier. Ook deze herfst en winter kun je bij Van Dort Bodyfashion terecht voor Wolford body’s-, panty’s, kousen, stijlvolle sokken, maar ook zeker mode. We zien veel sportieve invloeden, maar ook zeker romantisch kant en shiny lurex. 



PrimaDonna

Dark florals zijn hier de trend. We zien sets in zwart, aubergine, olijf en bordeauxrood. Echte herfstkleuren dus! Kant en bloemen voeren de boventoon. Ook zijn er een paar schitterende body’s waarin je je op en top vrouwelijk voelt. 





Marlies Dekkers


Marlies staat voor de onafhankelijke vrouw, en dit keer is haar nieuwe collectie geïnspireerd op 11 rebelse pirate queens. Vroeger bestonden er maar weinig vrouwelijke piraten, en ze waren allemaal op zoek naar vrijheid. De nieuwe collectie is ontworpen voor vrouwen die hun eigen koers willen varen. De items hebben een flatterende pasvorm en zien eruit als een kapiteinsuniform. Prachtige, duurzame stoffen met gedetailleerd touwachtig borduurwerk in goud. 

 

Zin en inspiratie gekregen om te shoppen? Kom dan vooral langs bij Van Dort Bodyfashion, en laat je heerlijk door ons in de watten leggen.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »